Guţă junior a primit 100 de zile amendă penală

19 aprilie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Nicolae Guţă junior (foto), fiul manelistului cu acelaşi nume din Valea Jiului, a primit o pedeapsă de 100 de zile amendă pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar a scăpat de acuzaţiile de loviri şi alte violenţe. Guţă junior a ajuns în faţa judecătorilor după ce ar fi agresat o tânără într-un club din municipiul Petroşani.
Incidentul în urma căruia Nicolae Guţă junior s-a ales cu condamnarea penală a avut loc în noaptea de Înviere, în anul 2016, într-un club din Petroşani. O tânără a susţinut că fiul manelistului a agresat-o verbal şi chiar a lovit-o cu o sticlă în cap, pentru că nu a răspuns avansurilor sale. Adolescenta l-a reclamat pe Guţă junior la Poliţia Petroşani iar procurorii l-au trimis în judecată, iniţial sub control judiciar iar mai apoi în stare de libertate, pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe. Procesul a durat doi ani de zile iar judecătorii din Petroşani l-au găsit vinovat pe tânăr. Nicolae Guţă junior a scăpat de acuzaţia de lovire şi alte violenţe, dar a fost condamnat la  pedeapsa de 100 zile-amendă pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, instanţa de judecată a stabilit ca valoarea unei zile amendă să fie de 15 lei. Practic, judecătorul a stabilit cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă ţinând seama de situaţia materială a condamnatului. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fane spune:

    Ce porcărie,aș vrea să știu ce pedeapsă ar fi dat judecarul/a dacă ar fi fost fata lui.De aceea ar trebui dată legea răspunderii magistraților.

  2. Mihai spune:

    Vai de mine ! Mironosita care nu negocia cu huliganii si care facea spume pe facebook de indignare a pus putin boticul la bani de manelist.Un rahatel de cearta intre o curvulita si un bagabont a fost umflat de o oarecare ziarizda
    pana cand lumea s-a tavalit pe jos de indignare.Iar pe urma a umflat paraii si a disparut in ceata.Pricepi Fane ?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ucigaşul a sfârşit pe patul de spital

Trufaşiu Ilie, bărbatul de 79 de ani din Sibişel, comuna Beriu, care şi-a omorât nevasta cu mai multe lovituri de...

Martorul cheie din dosarul brăţărilor dacice, condamnat pentru viol

Martorul cheie din dosarul „Comorile dacice I”, Florin Râmbetea, îşi va petrece următorii ani în puşcărie. Acesta a fost judecat...

Mecanicii morţi în tragedia de la Merişor erau băuţi

Cei doi mecanici, de 51 de ani, respectiv 66 de ani, morţi în accidentul feroviar de la începutul lunii aprilie,...

Închide