Gura lumii

Doi şefi cu rang de comisar s-au ales cu ceva plângeri pe la DNA, după ce li s-a înscenat o treabă, la care, „calul troian” a fost un turc. Cârcotaşii avizaţi spun că oamenii, adică şefii de care facem vorbire, au fost atraşi într-o capcană de turc, însă orchestrată de un băiat cu ochii albaştri, care urmărea să pună la punct o afacere din care avea de câştigat extrem de mult, însă nu o putea derula, deoarece comisarii erau cu ochii pe el. Spun gurile rele că a fost creată diversiunea pentru a-i ţine pe cei doi comisari blocaţi, turcul fiind forţat să declare vrute şi nevrute despre ei, cum că a fost şantajat şi bătut de aceştia. Mişcarea a mers, pentru puţin timp, e drept. Adică, până când turcul a început să dea pe gură că a fost obligat să spună lucruri mincinoase despre cei doi comisari şi să-l bage la apă pe cel care l-a dirijat. Comisarii au făcut la rândul lor sesizare împotriva băiatului cu ochii albaştri pentru înscenare, iar acum, din acuzator, respectivul este acuzat. Aşteptăm cu interes rezultatul anchetei.

 Cârcotaşii dintr-un mic municipiu de pe valea Mureşului vorbesc despre plimbările pe care le fac edilii locali prin străinătăţuri, în delegaţii mai mult sau mai puţin oficiale. Cică, aceştia se plâng că n-au bani pentru a rezolva problemele numeroase ale localităţii, dar când este vorba de plecat într-o delegaţie peste hotare, fac pe dracu-n patru şi găsesc fondurile necesare. Astfel, după ce, nu cu mult timp în urmă, o asemenea delegaţie a fost plecată într-o ţară situată în Orientul Mijlociu, taman astăzi, o alta a plecat spre un orăşel frumos, din ţara de unde izvorăşte Dunărea. N-ar fi nimic că edilii se plimbă prin lume, abia se mai luminează şi ei la minte, văzând cum stau lucrurile şi prin altă parte. Problema-i că acum, în vremea acestei crize care macină ţara, când banii trebuie chivernisiţi cu mare grijă, parcă mai puteau fi amânate plimbările pe bani publici, că doar nu erau absolut necesare.

2 comentarii la „Gura lumii

  • 26 octombrie 2009 la 10:03
    Permalink

    Stimabili jurnalisti de la Mesagerul , daca tot aveti asa simt gospodaresc si va pasa de banii publici , de ce nu ati spus nimic si despre acest derbedeu care s-a trezit primar la Hunedoara si care pentru zilele orasului a cheltuit 2 miliarde de lei , de vreo 4 ori mai mult decit pe vremea fostului primar . Explicatia este simpla : banii au ajuns si in buzunarele voastre si ale lui Gruian .Iar voi in schimb il prea slaviti !!! Degeaba insa : ati remarcat adevarata atitudine pe care o au hunedorenii fata de acest analfabet ? Despre asta de ce nu ati scris nimic ?

  • 26 octombrie 2009 la 10:46
    Permalink

    Nu o sa scrie niciodata de rau pentru ca acest ziar e al PNL-ului! Intelegi Mihai?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.