Gura lumii

4 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

O instituţie financiară care se pretinde a fi a oamenilor întreprinzători îşi strică reputaţia, cel puţin la una dintre filialele din oraşul cu cetate, din cauza programării defectuoase a concediilor angajaţilor specialişti în calculatoare şi a nepriceperii celorlalţi la sistemele informatice. Astfel, în totală opoziţie cu atributul de întreprinzător, care presupune să te mişti repede, să ştii că timpul înseamnă bani şi să reacţionezi rapid la solicitări, respectiva filială se mişcă foarte încet. Drept dovadă, la solicitarea unui client de a beneficia de un serviciu pe cât de ultramodern, pe atât de simplu, care în mod normal poate fi asigurat în maximum 24 de ore, filiala instituţiei de care povestim a răspuns că poate oferi serviciul cu pricina doar după două săptămâni. Motivul? Oamenii care se ocupă de sistemul informatic sunt în concediu, iar… fetele drăguţe de la ghişeu nu se pricep aşa bine la calculatoare, ca să activeze respectivul serviciu şi să ofere un user şi o parolă clienţilor.

 

 Modelul de patron de club impus de Gigi Becali „naşte pui vii” şi la echipele de pe meleagurile hunedorene. Apucăturile finanţatorului stelist nu se manifestă la capitolul financiar, întrucât, la noi, aproape nimeni nu bagă bani din propriul buzunar în fotbal. Manifestările impuse în conştiinţa publică de Gigi Becali ies însă la rampă, sub aspectul priceperii la toate a patronului, care e şi finanţator, şi antrenor, şi mamă, şi tată. Cel mai recent exemplu în acest sens l-a oferit un preşedinte al unui club din sudul judeţului, care e şi politician şi are şi putere de decizie în localitatea din care provine clubul. Spun cârcotaşii, că bossul respectivului club a trecut peste capul antrenorului şi cu de la sine putere şi cu competenţa dată de priceperea lui absolută, a alcătuit lista jucătorilor care trebuiau să fie disponibilizaţi. Dincolo de aroganţa şi lipsa de raţiune a şefului respectiv, o mare parte din vină pentru această situaţie o are şi antrenorul, care n-a avut tăria de caracter de a-şi impune el punctul de vedere, ci a acceptat dictatura patronului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Se lasã cu control

În urma sesizării făcute de managerul Spitalului municipal Vulcan, la Ministerul Sănătăţii, o echipă de specialişti va începe supravegherea Centrului...

Bulina neagră

Tiberiu Măgurean, fost fotbalist la Olimpic Simeria

Bulina albă

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad

Închide