Începe campionatul de fotbal al Devei

4 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Peste 700 de jucători, din 41 de echipe, iau startul în ediţia 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, care începe mâine. 

Nouă echipe noi
Pentru că are ca principale motoare pasiunea şi dragostea pentru fotbal, Campionatul Municipal de Fotbal Amatori Deva a „fentat” criza financiară, iar interesul pentru această competiţie se menţine viu şi la startul ediţiei a VII-a, care demarează mâine. „Numărul de echipe este cam acelaşi ca şi la ediţia precedentă, semn că interesul pentru acest campionat este în continuare ridicat. Vom avea o serie de „Divizia A“ cu 18 formaţii, care va începe duminică, 13 septembrie şi două serii de „Divizia B” cu 23 de echipe, care vor lua startul mâine, de la ora 13.00. S-au retras patru echipe din Divizia A, dar avem nouă echipe noi  în Divizia B”, a spus Attila Takacs, de la CS RealSport Deva, organizatorul competiţiei.

Formaţii tari, arbitri de calibru
Attila Takacs susţine că noua ediţie va fi mai puternică şi mai curată din punctul de vedere al arbitrajului. „Echipele şi-au achiziţionat jucători valoroşi şi cel puţin opt grupări din Divizia A au şanse egale la titlu. Şi în Divizia B, campionatul se anunţă echilibrat şi disputat. Fair-play-ul va fi la ordinea zilei, întrucât avem şapte arbitri foarte valoroşi: Adrian Radu, Mihai Nacu, Stan Hanzi, Florin Anca, Valentin Gavrilă, Lazăr Kelemen şi Sorin Ciotlăuş”, a spus Attila Takacs.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

O instituţie financiară care se pretinde a fi a oamenilor întreprinzători îşi strică reputaţia, cel puţin la una dintre filialele...

Se lasã cu control

În urma sesizării făcute de managerul Spitalului municipal Vulcan, la Ministerul Sănătăţii, o echipă de specialişti va începe supravegherea Centrului...

Bulina neagră

Tiberiu Măgurean, fost fotbalist la Olimpic Simeria

Închide