Sport

Începe campionatul de fotbal al Devei

Ciprian Marinuţ

Peste 700 de jucători, din 41 de echipe, iau startul în ediţia 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, care începe mâine. 

Nouă echipe noi
Pentru că are ca principale motoare pasiunea şi dragostea pentru fotbal, Campionatul Municipal de Fotbal Amatori Deva a „fentat” criza financiară, iar interesul pentru această competiţie se menţine viu şi la startul ediţiei a VII-a, care demarează mâine. „Numărul de echipe este cam acelaşi ca şi la ediţia precedentă, semn că interesul pentru acest campionat este în continuare ridicat. Vom avea o serie de „Divizia A“ cu 18 formaţii, care va începe duminică, 13 septembrie şi două serii de „Divizia B” cu 23 de echipe, care vor lua startul mâine, de la ora 13.00. S-au retras patru echipe din Divizia A, dar avem nouă echipe noi  în Divizia B”, a spus Attila Takacs, de la CS RealSport Deva, organizatorul competiţiei.

Formaţii tari, arbitri de calibru
Attila Takacs susţine că noua ediţie va fi mai puternică şi mai curată din punctul de vedere al arbitrajului. „Echipele şi-au achiziţionat jucători valoroşi şi cel puţin opt grupări din Divizia A au şanse egale la titlu. Şi în Divizia B, campionatul se anunţă echilibrat şi disputat. Fair-play-ul va fi la ordinea zilei, întrucât avem şapte arbitri foarte valoroşi: Adrian Radu, Mihai Nacu, Stan Hanzi, Florin Anca, Valentin Gavrilă, Lazăr Kelemen şi Sorin Ciotlăuş”, a spus Attila Takacs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura