Gura lumii, 5.05.2020

4 mai 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Umblă vorba-n pandemie că, pe un agent al instituţiei însărcinate cu ordinea publică într-o urbe din judeţ, cunoscut ca mare crai şi pare-se prieten cu colegul lui „lover boy“, acum anchetat, îl doare-n bască (pardon, caschetă) de interdicţiile impuse de COVID. Omul nostru ignoră cu nonşalanţă restricţiile de circulaţie între 22.00 şi 6.00 şi îşi scoate amanta la plimbare şi chiar la „una mică“ în intervalul precizat. Mai grav este că nu o face doar cu maşina germană cu multe „V“-uri, proprietate personală, ci şi cu maşina cu girofare!!! În restul timpului este atât de prezent în zona blocului duduii, adică în preajma unui supermarket central (din ţara lui Moliere), încât ai crede că stă în zonă, nu în cartierul din deal. Ce nu ştie amorezul este faptul că fătuca se întâlneşte pe ascuns şi cu un alt posesor de maşină germană, e drept, mai de cocalari. Este de urmărit cât îl vor mai acoperi colegii de patrulare şi cum vor reacţiona şefii când vor afla, dar mai ales reacţia consoartei, ce stă cuminte acasă şi are grijă de copil.

Vorbesc gurile rele că un lucrător de pe la o stână a avut mai multe dosare penale pentru violenţă şi ameninţări. Numai că omul nostru a scăpat de fiecare dată basma curată, deşi cei ameninţaţi au cam tremurat că el îşi va duce la bun sfârşit promisiunile făcute. Cârcotaşii noştri au aflat însă secretul NUP-urilor date respectivului, deşi omul e periculos, iar vecinii stau cu spaimă chiar şi în casele lor. Protecţia acestuia venea de la un magistrat care l-a făcut scăpat de fiecare dată, după ce lua cazurile omului, deşi nu avea voie, fiind ceva rude mai îndepărtate. Dar, la noi totul este posibil şi, uite aşa, a scăpat ciobanul de toate belelele în care singur s-a băgat. Însă, zvonerii de serviciu anunţă că magistratul cu pricina s-a transferat prin alte locuri, iar acum oamenii legii au undă verde să-şi facă treaba.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marcel spune:

    Cum sa-l ia sefii la intrebari pe politistul curvar cind si ei sint la fel. Cam toti au amante ori pleaca din timpul programului pt a-si rezolvat tot felul de probleme. Institutia ipj HD e plin a de oameni cu caractere infecte. Asa e si in igpr. De asta lucruri le nu se limpezesc.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 5.05.2020

Petru Cian, din comuna Baia de Criş Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat de comiterea...

Bulina albă, 5.05.2020

Călin Petru Marian, directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Hunedoara Pentru că a avut iniţiativa şi s-a preocupat...

Tuneluri de dezinfecţie realizate în Petroşani

Mai multe tuneluri de dezinfecţie vor utila Spitalul de Urgenţă din Petroşani. Acestea vor fi montate la principalele căi de...

Închide