Gura lumii

Gura lumii 4.09.2011

Într-o lume a bărbaţilor, femeile de succes sunt suspectate de foarte multe ori de comiterea unor compromisuri pentru obţinerea performanţelor din viaţa lor. Majoritatea sunt bănuite că ar fi oferit favoruri sexuale unor bărbaţi puternici şi cu influenţă, pentru a promova într-o funcţie importantă sau pentru a le fi finanţate afacerile sau talentele. Ei bine, o femeie de succes, care cochetează cu lumea sportului hunedorean, e dincolo de orice suspiciune din această perspectivă, întrucât averea şi puterea le-a moştenit. Numai că fiind în prim-plan, şi fiind încă, oficial, domnişoară, femeii cu pricina i se pun în cârcă tot felul de legături dubioase cu angajaţii din gruparea sportivă pe care o păstoreşte. Ba că ar fi cuplată cu un jucător sau altul, ba că trece cu vederea rezultatele slabe ale antrenorului, pentru că acesta îi oferă servicii „suplimentare”. Ce o fi cu adevărat sau dacă iese doar fum fără foc, nu ştie nimeni, cu siguranţă. Însă, exasperată probabil de avalanşa de relaţii şi legături care i se pun în cârcă, femeia i-a spus unei apropiate că şi dacă ar angaja numai femei, lumea ar spune că e lesbiană şi ar suspecta-o de relaţii nepotrivite.

Raportul dintre talent, pe de o parte, şi ambiţie, seriozitate şi profesionalism, pe de altă parte, la fotbaliştii români, e de cele mai multe ori „nereuşit”. Aşa se face că mulţi jucători care au talent cu carul şi ar putea depăşi ca performanţe nume mari din sportul rege rămân nişte anonimi, pentru că sunt leneşi la antrenamente şi au o viaţă sportivă dezordonată, fiind prieteni cu licorile bahice şi cu nopţile pierdute în cluburi sau baruri. Un astfel de jucător care a cochetat acum doi-trei ani cu echipe de tradiţie din prima ligă, părea că îşi regăseşte drumul şi mai câştigă ceva bani, la final de carieră, la un club din sudul judeţului, care l-a crescut şi lansat. Însă, vechile păcate au ieşit din nou la rampă şi au tensionat relaţiile fotbalistului cu antrenorul, ca urmare, jucătorul fiind  exclus din lot. Gurile rele susţin că de data aceasta, îndepărtarea fotbalistului nu a fost provocată doar de fiţe şi neseriozitate, cum s-a mai întâmplat. Cică adevăratul motiv al eliminării ar fi un moment de „completă nebunie”, în care jucătorul a sărit să-l bată pe tehnician, iar acesta a scăpat de cafteală doar cu ajutorul secunzilor.

One thought on “Gura lumii 4.09.2011

  • Ce ar fi sa angajeze numai COCOSI ca doar este sefa la avicola(adica patroana la catei),ea tragea de picioare dalmatianul si mumasa piciorele ciinelui fotbalistului.Mai bine era muscat directorul teatrului incultul Nelu Ardeleanu ca tot sunt vecini

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura