Gura lumii

25 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

De ceea ce se temeau cel mai mult urmaşii unor amărâţi care au pierit nevinovaţi în încercarea de a-şi câştiga o pâine, n-au scăpat. Mai exact, nevinovaţii vor fi învinovăţiţi, iar adevăraţii responsabili trec printr-un proces de albire, spălare şi apretare, de zici că-s îngeraşi. Dar, ca să ne facem înţeleşi, explicăm în detaliu. Vă amintiţi o tragedie care a lovit o vale a judeţului şi în urma căreia, au pierit 13 oameni? Ei bine, acum, la doi ani de la dezastru, încă se mai caută vinovaţi. Ei au fost identificaţi şi chiar probaţi ca responsabili, dar un judecător trebuia să confirme. Paşi s-au făcut şi chiar mari, dar când totul mergea bine pentru aflarea adevărului, s-a decis că un alt jude trebuie să preia munca. Acesta din urmă a făcut cum a făcut, de a întors tot cazul de unde s-a plecat. Nu dezinteresat, spun gurile rele, ci pe galbeni şi nu puţini. Aşa că, încet şi sigur, s-a ajuns ca lupii să devină mieluşei, iar mieii, ce va vrea Dumnezeu.

Vă mai amintiţi de un edil burduşit bine chiar în ajun de Crăciun şi care mai apoi, a dat-o la pace cu bătăuşii, nu degeaba, ci în schimbul a câtorva mii de euroi. Ei bine, spun gurile rele, edilul cu pricina este şi un „peşte” de primă mână. Cârcotaşii ne-au furnizat nişte informaţii bombă. El este cel care i-a livrat unui purtător de robă ce înfundă acum puşcăria, pisicuţele, pentru a-şi mai alina şi omul stresul de la muncă. Una din cucoanele trecute prin aşternutul purtătorului de robă şi care l-a şi dat în gât, pentru că i-a cerut din fructul oprit pentru a-i da câştig de cauză, este nimeni alta, decât ibovnica alesului. Dar, de ce ar fi renunţat edilul la focoasa femeie şi i-ar fi vârât-o în pat celui ce împarte dreptatea? Aceiaşi cârcotaşi ne luminează: purtătorul de robă i-a promis că ar interveni pe lângă colegi de-ai lui, astfel ca alesul local să scape cu faţa curată de un dosar care-l trimitea drept în pârnaie. Jucăria s-a stricat însă, iar acum, alesul a rămas şi fără ibovnică, şi fără ajutorul promis.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Emil Părău, om de afaceri din Valea Jiului

Bulina neagră

Nicolae Iulian Pavel, condamnat pentru crimă

„Pentru binele cetãţenilor, plecaţi de la guvernare!”

Liderul filialei judeţene a Partidului Conservator, Petru Mărginean (foto) a făcut publică, ieri, în conferinţă de presă, scrisoarea deschisă pe...

Închide