Gura lumii, 31.07.2019

30 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

 Zvonerii de serviciu au aflat şi acum povestesc prin târg că oamenii spun lucruri trăznite unii despre alţii, iar candidaţii care s-au înscris în această luptă nu mai ştiu ce să facă pentru a obţine nominalizarea pentru posturile cu pricina. Cârcotaşii chiar se amuză la auzul unei asemenea poveşti, însă lucrurile par să degenereze în organizaţia respectivă. Acest lucru ar putea duce la o situaţie în care nici un săgetat să nu câştige, ba din contră adversarii politici să fie cei care vor ocupa posturile de care vorbim.

Povestesc zvonerii prin târg că într-o unitate de pe la noi se întâmplă lucruri ciudate. Cică spun barfitorii de serviciu, salariaţi de aici sapă bine la compromiterea şefului unităţii de care vorbim. Pentru asta, şuşotesc gurile rele, oamenii dau mesaje pe reţelele de socializare cum că activitatea instituţiei a fost oprită din cauza managementului prost de aici. Cârcotaşii susţin însă că lucrurile nu stau aşa cum vor unii să se creadă, ci totul este o mare minciună. Acum, când se ştie cine ce face, zvonerii aşteaptă să se ia măsuri, astfel ca să nu sufereS cetăţenii să nu sufere din cauza unor răzbunări prosteşti din partea unora.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 31.07.2019

Robert Valentin Kalanyos, cetăţean din Hunedoara

Bulină albă, 31.07.2019

Silvia Sfiringu, gimnastă, componentă a lotului de junioare de la Deva

Traian Berbeceanu scrie despre neregulile din Poliţie

Fostul comisar-şef de poliţie, Traian Berbeceanu(foto), a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în urma crimelor din Caracal,...

Închide