Gura lumii, 3.03.2020

2 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un politician de pe la noi s-a dus la un primar în funcţie şi i-a cerut să îl susţină la viitoarele alegeri. Culmea este că omul nostru critică pe toate reţelele de socializare partidul din care face parte primarul de care vorbim. Însă, se pare, una vorbesc cei ca respectivul politician şi alta fac. Respectivul s-a dus la edil cu coada între picioare şi i-a cerut sprijin ca să obţină şi el ceva posturi prin consiliul local, să poată să se laude apoi conducerii centrale ce scor mare a făcut pe aici. Nu ştim dacă edilul la care s-a prezentat politicianul nostru a muşcat momeala, cert este că lucrurile, în realitate, sunt altfel decât ni se prezintă pe Facebook.

Spun zvonerii de serviciu prin târg că un personaj din zonă, care a făcut matrapazlâcuri, este supărat nevoie mare că unii i-au închis conducta de bani murdari. Din cauza asta, şuşotesc cârcotaşii pe la colţuri, omul nostru tună şi fulgeră pe unde mai apucă, dar se pare că laţul se strânge în jurul său. Gurile rele spun că toţi banii obţinuţi prin ilegalităţi nu-i vor ajunge respectivului ca să poată scăpa de braţele lungi ale anchetatorilor. Asta, pentru că un apropiat de-al său s-a hotărât să vorbească şi să le spună oamenilor legii despre toate faptele ticăloase ale amicului său.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liberalii fac scandal cu cetăţile dacice, dar Iohannis nu a promulgat legea

Scandalul pe cele patru cetăţi dacice care vor intra în administrarea Consiliului Judeţean a început! Legea prin care Consiliul Judeţean...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Ce sunt bolile?

Boala nu ne întreabă câţi ani avem şi nici dacă suntem sau nu fericiţi! Boala vine năvalnic, fie că vorbim...

Cu tupeul la volan

Unul dintre cei prinşi de poliţişti nu avea nici măcar actele maşinii în regulă.

Închide