Gura lumii, 29.08.2018

La un hipermarket din oraşul de la poalele cetăţii, duhoarea de peşte ”proaspăt” se simte din Cosmos. Atât de urât mirositor a devenit acel loc, încât unii clienţi preferă să-l ocolească. Putoarea de peşte alterat nu este singura problemă care îi deranjează pe muşteriii noştri. Şi jegul de pe cărucioarele de cărat cumpărături a devenit de netolerat, dar şi rozătoarele de pe rafturi. Cu toate acestea, spun clienţii, nu au de ales. Merg în acel loc la shopping, pentru că este singurul în care găsesc unele produse. Chiar dacă ar putea fi nevoiţi, la un moment dat, să-şi pună măşti de respirat pe faţă.

Cică la un club de jocuri de noroc dintr-un municipiu important al judeţului, angajatele s-au profilat pe escrocarea clienţilor. Cum anume? Foarte simplu. Înfierbântaţi de patima jocurilor de noroc, oamenii noştri îşi dublează trăirile cu licori bahice şi nu mai ştiu câte degete au la o mână, nemaivorbind de banii pe care îi au în buzunar. Aşa se face că ajung să parieze tot ce au şi ce nu au şi cheltuie într-o noapte cât unii într-o lună. Spun cârcotaşii că în toată această vâltoare sunt traşi pe sfoară şi de angajatele clubului, care adaugă zerouri la nota de plată fără să clipească. Ne-a spus-o un martor care a văzut cu ochii lui cum un client a plătit pentru un coniac preţul a trei şampanii scumpe.

One thought on “Gura lumii, 29.08.2018

  • 29 august 2018 la 14:14
    Legătură permanentă

    Mishte poza cu gagica blonda care se pare ca Nu ar hhhavea probleme cu hauzul.Totusi acuzatsiile sunt grave cred ca se impune sa rostitsi un Nume. In rest ce sa va zic PUTEtsi meRge la Pescuit voi singuri de ex. la Marea Neagra sau la Balta de la Pishki…Stiu, stiu chiar de vine trenu’ la timp tot ramane o diferentsa de cateva ore Bune sau ma rog Ceasuri intre cele 2 Posibile Destinatsii!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.