Gura lumii, 28.02.2020

27 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o duduie care lucrează la un serviciu din urbea de la poalele Cetăţii se crede mare şefă. Cârcotaşii şuşotesc prin târg că respectiva, după ce că ia un salariu cu multe zerouri în coadă, îşi ceartă de zor colegii, deşi nu are în fişa postului această activitate, de coordonare a colectivului. Dar, susţin zvonerii de serviciu, duduia noastră face pe şefa, ca să nu o prindă colegii că are o leafă aşa de mare, mult mai mare decât a lor şi nu face nimic toată ziua. Acum vom vedea dacă gurile rele au dreptate şi vor fi luate măsurile care se impun, sau situaţia se va menţine la fel.

Spun cârcotaşii că un directoraş din zonă, cu salariu baban, şofer şi maşină la scară, a trădat din nou! Zvonerii vorbesc că nu ar trebui să surprindă pe nimeni asta. Cu toate acestea, omul care l-a propulsat mereu pe funcţii a fost surprins de decizia protejatului său. Respectivul se plânge, însă, prin stânga şi prin dreapta, că primeşte telefoane de ameninţare şi nu ştie ce să mai facă, insistând că nu a trădat pe nimeni şi că este complet nevinovat. Alţii trag de el, că e capabil şi poate să facă faţă multor joburi importante.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Valentina Mureşan: Sunt aici pentru fiecare locuitor al comunei Densuş!

Mirela Voicu Sunt multe semne de întrebare în legătură cu etapele prin care va trece România în anul acesta, iar...

Atleţii hunedoreni, la Campionatele Naţionale de sală pentru seniori

Astăzi şi mâine în Sala de atletism “Ioan Soter” din cadrul CSN Bucureşti „Lia Manoliu”, se vor decerna titlurile naţionale...

Se reia campionatul Ligii a IV-a de fotbal

Mâine se reia campionatul din Liga a IV-a judeţul Hunedoara, cu o partidă restantă din etapa cu numărul 18, în...

Închide