Gura lumii 26.09.2011

Un fost lider politic dat la o parte de către amicii lui este pe cale să semneze un acord de pace cu duşmanul numărul unu, un alt şef de organizaţie cu care a fost în război ani de zile. Gurile rele spun că între cei doi, s-ar fi stabilit câteva contacte şi nu este exclus ca peste puţin timp să se şi parafeze amiciţia cu o adeziune. Din fapt, mai multe adeziuni, cam jumătate din organizaţia de partid din care primul politician a fost exclus – dar care are încă oameni de bază în interior şi cel mai important, loiali – vor pleca după el. De câştigat ar avea amândoi, primul ar intra din nou în politică pe uşa din faţă, iar celălalt ar pune pe butuci principala forţă politică a zonei, care i-ar putea crea ceva neplăceri la alegerile de la anul, deşi şansele de a-l da jos din funcţie sunt extrem de mici. Cârcotaşii spun că ambii s-au maturizat şi au ajuns la concluzia că răfuielile nu au fost personale, chiar dacă au mai avut atacuri sub centură, iar o colaborare, dacă fiecare îşi ştie locul, ar putea funcţiona fără probleme.

 

Show de zile mari la poarta de intrare în Retezat. Actorul principal este un şef de serviciu de la o circă dintr-o urbe din apropierea muntelui, care s-a dedulcit cu o tinerică. Omul credea că în vârful muntelui este la adăpost, dar a fost prins în flagrant delict de către soţioara lui dragă. Gurile rele spun că organul se afla în maşina personală cu o tinerică focoasă şi era gata să treacă la acţiune. N-a mai avut răbdare nici să meargă cei 50 de metri până în cabana pusă la dispoziţie pentru nebunii de un apropiat, chiar dacă asta l-ar fi scăpat de multe urmări. În apropiere, la pândă, ca un adevărat detectiv, se afla chiar soţioara, care cu mult tupeu, s-a dus glonţ la maşina amorezilor şi şi-a luat bărbatul la palme şi întrebări. De altfel, spun bârfitorii, nevasta îl bănuia de multă vreme, dar cum nu l-a prins în fapt, nu i-a putut reproşa prea multe. Acum, situaţia s-a schimbat radical şi singura soluţie de împăcare este despărţirea, ar fi spus femeia.

3 comentarii la „Gura lumii 26.09.2011

  • 27 septembrie 2011 la 8:41
    Legătură permanentă

    Daca Ritzi semneaza ceva cu Vochitoiu, iasa Ritzi din politica. Cu o certitudine de 100%. Vochitoiu este cel mai periculos marlan cu care nu este bine sa ai de-a face nici macar cu buna ziua. Atat. Auzi la domnu scriitor: s-au maturizat. Vreau sa vad cum explica Vochitoiu marlaniile de ani de zile PUR PERSONALE pe care le-a avut la adresa familiei Ritzi, si CUM ACCEPTA ACESTIA MOTIVATIILE.

  • 28 septembrie 2011 la 12:02
    Legătură permanentă

    helooooou, Serafica nu are nicio functie; asadar si prin urmare singurul lider de organizatie, CU FUNCTIE – EDIL, este Ridzi Tiberiu. In concluzie…Vochitoiu – PDL, o realitate de necontestat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.