<

Gura lumii, 21.10.2019

20 octombrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Prietenie suspectă între un şef peste chipiuri şi un individ despre care se cunoaşte că se ocupă cu tot felul de fărădelegi, cele mai multe vizând evaziunea. Cârcotaşii spun că de mai multe ori, la diferite ocazii, cei doi s-au afişat împreună, iar acest lucru naşte suspiciuni rezonabile. Gurile rele susţin că prietenia dintre cei doi datează de foarte multă vreme, iar şeful s-a asigurat ca multe acuzaţii din dreptul amicului interlop să fie şterse sau să nu poată fi probate, dar nu degeaba. Din afacerile ilegale ale amicului şi-a primit premiul de fiecare dată, însă acum încasările sunt foarte slabe. Cei cu care derulează afaceri amicul interlop nu mai prea vor să colaboreze. Ba unii s-au şi cam răzvrătit, aşa că trebuia acţionat. Prin urmare, şeful a ieşit la rampă pentru a da un semnal celor care nu mai vor să plătească, iar cârcotaşii spun că mesajul transmis de gestul său este destul de clar. Fie continuă sub protecţia lui, fie se pregătesc să le vină ”colindătorii” şi să-i ia din pat.

A ieşit la rampă după ce a fost considerat o pată neagră în organizaţie. Lipsa lui de caracter l-a făcut să fie izgonit dintr-o organizaţie politică, formaţiunea care l-a făcut cineva şi i-a asigurat protecţie ani în şir. Este adevărat că individul şi-a tocit limba pe posterele electorale, pentru că nimic nu e gratis. Gurile rele spun că vrea înapoi în politică şi a început tot mai des să se strecoare şi el în ”cadru”. Tot cârcotaşii susţin că vânează orice ocazie, orice manifestare publică pentru a intra şi el în discuţie şi a-şi căuta aliaţi. La fel s-a întâmplat de curând la o serbare câmpenească derulată în regiunea sudică a judeţului. Individul s-a tot foit şi linguşit pe lângă politicieni, că poate, poate, o fi lăsat şi el la blidul şefului. Cum n-a fost cu izbândă încercarea sa, s-a mulţumit să se întreţină şi cu şefuleţi mai mici şi să obţină de la ei promisiunea că va fi reprimit în partid.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nostradamus spune:

    E vb de Sendroiu si de insp sef birlea ovidiu. E mult mai grav decit se spune in comentariu. Ce face DGA – ul? Nimic. Isi incaseaza lefurile grase.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Răspunsuri la întrebările voastre

Deşi am început de câteva luni bune să scriu articole pentru voi, pentru cei ce simt că au nevoie de...

COMUNICAT DE PRESĂ. Doamnă Senator Hărău, arătați-le încă o dată românilor de ce nu trebuie să vă mai voteze!

Ca majoritatea hunedorenilor, sunt și eu surprins că, în loc să căutați soluții pentru a strânge numărul de voturi necesare...

Comunicat de presă al societăţii Brai-Cata SRL

SUPERCOM S.A îngrădeşte ilegal accesul societăţii BRAI-CATA SRL la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Hunedoara, acţiune ce pune în...

Închide