Gura lumii, 21.03.2017

20 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un săgetat de pe la noi a avut grijă să dea sfară în ţară, că va candida la alegerile interne pentru un post important în organizaţie. Toţi membrii au aflat ce intenţii are omul nostru, unii mirându-se că el vrea să candideze. Numai că omul şi-a făcut calculele bine de tot. Adică, el a făcut anunţul, s-a asigurat că află toată lumea, însă el de fapt se află în toiul unor negocieri pentru un post de adjunct. Schema făcută de respectivul nu e nouă şi se practică printre politicienii de pe la noi. Cel de care vorbim a vrut să-şi umfle sondajul, să arate că are susţinere, când de fapt, nu candidează, ci îşi asigură un post de conducere, dar aşa, în planul al doilea, nu în prim plan.

Povestesc gurile rele pe la colţuri că o duduie, care a deţinut până nu demult o funcţie într-o instituţie spitalicească din judeţ, face ce poate ca să mai şteargă din urmele pe care le-a lăsat pe când era la butoane. Deşi încă lucrează acolo, cârcotaşii susţin că respectiva vrea să facă dispărute anumite achiziţii pe care le-a făcut pe vremea când era decidentă în privinţa acestora. Zvonerii au aflat că doamna cu pricina încearcă să scape basma curată, după ce mai multă vreme s-a ocupat de toate tranzacţiile de aici, iar acum acestea se iau la puricat. Că o fi de vină, că nu o fi, asta nu sunt cârcotaşii în măsură să spună, cert este că duduia a cam intrat în panică şi face toate şmecheriile pe care le ştie ca să-şi ascundă eventualele ilegalităţi pe care le-a săvârşit atâta timp.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protest al salariaţilor de la DJTS Hunedoara

Ieri, mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Hunedoara au protestat în faţa sediului instituţiei din Deva,...

Microbuz cu elevi răsturnat, după ce şoferul a adormit la volan!

O tragedie fără margini a fost la un pas să se producă ieri dimineaţă pe una din şoselele judeţului. Un...

Jiul a câştigat restanţa cu rivalii de la Universitatea

Deşi prima etapă a returului Ligii a IV-a se va desfăşura la finalul acestei săptămâni, primul meci oficial din 2017...

Închide