Gura lumii, 20.02.2020

19 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un şef dintr-o localitate din sudul judeţului s-a făcut peste noapte şef de firmă particulară, fără ştiinţa superiorilor, în dispreţul legii şi al bunului simţ. Omul, spun cârcotaşii, şi-a pus subordonaţii să presteze zi şi noapte la o gospodărie a şefului urbei cu care el este bun amic. Totul a fost decis după ce amicul său şi-a mai cumpărat o moşie şi trebuie reamenajată. Bârfitorii spun că angajaţii ar trebui să dea producţie ca nişte uzine să funcţioneze, dar în loc să presteze pentru ce-s plătiţi, ei trag dis- de-dimineaţa şi până seara la moşie. Situaţia este ştiută de mai toate instituţiile de control şi chiar de unii superiori ai companiei la care şeful lucrează, dar cum i-a servit pe toţi, nimeni nu mişcă un deget. Unde mai pui că ceea ce face el este ilegal, dar nici măcar aşa nu sunt luate măsuri. Motivul este acelaşi, respectiv şi cei care ar trebui să-l salte au beneficiat de ajutorul lui.

De câteva zile, în regiunea cu multe lămpaşe umblă vorba cum că un politician e disperat. Zvonerii spun că omul a aflat că îl paşte un scandal monstruos, după ce nişte năzdrăvănii ale sale ar fi date în vileag. Cârcotaşii spun că a fost o perioadă de timp monitorizat de nişte băieţi plătiţi să găsească până şi acul în carul cu fân. Aceştia au aflat că politicianul se iubeşte cu o domniţă, trecută şi ea de prima tinereţe, dar dornică de a experimenta tot ceea ce fostul soţ nu a reuşit să-i arate. Cei doi iubăreţi au fost filmaţi în ipostaze de tineri îndrăgostiţi în mai multe regiuni retrase ale zonei cu multe lămpaşe. La plimbări de mână şi săruturi tandre şi până la mişcări mai puţin ortodoxe, toate au fost luate în cadru. Gurile rele spun că ba şi o partidă de amor neconvenţional ar fi fost surprinsă, actul fiind întreprins de coniţă în liniştea codrilor, susurul apei şi ciripitul păsărelelor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Două accidente rutiere la Luncoiu de Jos

Ieri, miercuri, în jurul orei 14. 35, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Luncoiu de Jos,...

Violatorul fetiţei de 11 ani, la Tribunalul Hunedoara

Recidivistul de 45 de ani, din Petroşani, află astăzi, joi, dacă-i va fi înlocuită măsura arestului preventiv, dictată de judecătorul...

Tâlharul din scara blocului, arestat preventiv

Bărbatul care a agresat şi tâlhărit o femeie de 74 de ani, în scara unui bloc din municipiul Hunedoara, a...

Închide