Gura lumii, 19.12.2018

18 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

 Şuşotesc gurile rele prin târgul cu cetate că un personaj boem nu va mai face parte dintr-un proiect important, după ce nu s-a ţinut de cuvânt în ceea ce priveşte seriozitatea la locul de muncă. Cică au aflat zvonerii şi acum povestesc prin târg că omul nostru a pierdut totul, din cauză că nu ştie să se ţină de cuvânt. Acum i se va da un şut în spate şi va trebui să părăsească funcţia, deşi a încercat să se salveze intrând într-un partid mic. Gurile rele spun însă că respectivul nu a reuşit să-şi păstreze postul, chiar dacă a făcut mişcarea politică de ultimă oră. Numai dacă nu a bătut palma să primească alt post, în schimbul carnetului de partid.

 Vorbesc cârcotaşii pe la colţuri că un lider de organizaţie de partid era să fie mazilit în urmă cu câteva luni. Cică omul nostru nici nu a ştiut prin ce pericol a trecut, după ce un personaj dubios a vrut să îi ia locul. Însă, lucrurile s-au liniştit, nu pentru că s-a liniştit cel care voia postul liderului, ci pentru că aşa e viaţa, nu întotdeauna ies cum vor unii lucrurile, mai ales cele rele. Acum, după ce a trecut un timp de la pericolul de a fi schimbat din funcţie, omul nostru a aflat şi stă să se gândească cum să reacţioneze după ce colegii au fost pe punctul de a-l trăda. Însă, totul e bine că s-a terminat cu bine şi omul este bine mersi pe funcţie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vulcăneanul căutat de nemţi a fost arestat

Bărbatul era căutat de poliţiştii germani pentru a fi cercetat într-un dosar de furturi. A fost prins în urma unei...

Fără permis, la volanul unei maşini radiate

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Dobra, este cercetat penal pentru două infracţiuni. Acesta a fost oprit de...

Fraţii Gărdean au scăpat de dosarul în care erau judecaţi pentru că i-au dat mită Elenei Udrea

Tribunalul Hunedoara le-a schimbat încadrarea juridică a faptei. Mai precis, Adrian Gărdean (foto) şi Miron Gărdean au fost inculpaţi tot...

Închide