Vulcăneanul căutat de nemţi a fost arestat

18 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul era căutat de poliţiştii germani pentru a fi cercetat într-un dosar de furturi. A fost prins în urma unei acţiuni a poliţiştilor vulcăneni susţinuţi şi de cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara.

Autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat de arestare europeană pe numele vulcăneanului Alexandru Romeo Pătru, individul fiind dat şi în urmărire internaţională. Poliţiştii germani îl cercetează pentru mai multe furturi şi au cerut extrădarea sa. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au cerut arestarea individului, iar judecătorii au admis propunerea. Astfel, pe numele vulcăneanului a fost emis mandatul de arestarea provizorie în vederea predării către autorităţile judiciare germane.
Totuşi, Alexandru Romeo Pătru va afla abia în 27 decembrie dacă va fi predat nemţilor, pentru că judecătorii Curţii de Apel Alba au nevoie la dosarul cauzei de traducerea mandatului european de arestare emis pe numele bărbatului, ca mai apoi să poată decide dacă-l extrădează. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără permis, la volanul unei maşini radiate

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Dobra, este cercetat penal pentru două infracţiuni. Acesta a fost oprit de...

Fraţii Gărdean au scăpat de dosarul în care erau judecaţi pentru că i-au dat mită Elenei Udrea

Tribunalul Hunedoara le-a schimbat încadrarea juridică a faptei. Mai precis, Adrian Gărdean (foto) şi Miron Gărdean au fost inculpaţi tot...

Futsal: Autobergamo este lider de iarnă

Finalul de an îi situează pe cei de la Autobergamo Deva pe primul loc în Liga întâi de futsal, într-un...

Închide