Gura lumii, 19.05.2020

Vorbesc cârcotaşii că un săgetat s-a arătat extrem de nervos că nu a prins un post important în judeţ. Zvonerii de serviciu susţin că omul nostru a ameninţat că va demisiona din partid dacă nu i se găseşte urgent un fotoliu bine plătit şi dacă se poate să nu muncească foarte mult. Gurile rele au aflat că respectivul l-a sunat pe un şef pe linie de partid şi a urlat la el de parcă era venit atunci de la ospiciu. Omul nu mai are stare şi nu-şi explică cum a putut partidul să-l pună pe altul în funcţia cu pricina, când el este cel mai mare specialist în domeniu.

Spun cârcotaşii că dacă eşti la putere, nu se atinge nimeni de tine, în caz că încalci legea! Pe acest principiu merge un edil din zona noastră, care pe lângă funcţia de la stat, are o mică afacere. Ilegală, şuşotesc zvonerii prin târg, adică nu are nici un fel de autorizaţie. Omul a reuşit să facă acest lucru şi îi merge de ani de zile, pentru că are spatele acoperit şi nu-l verifică cei de la Fisc, să vadă cum face evaziune fiscală de atâta amar de vreme. Totuşi, se pare că respectivul, care se împarte între jobul de la stat şi cel privat, şi-a găsit naşul şi a fost în cele din urmă descoperit. Să vedem dacă şi cei care trebuie să ia măsurile de rigoare îşi vor face datoria.

4 comentarii la „Gura lumii, 19.05.2020

 • 18 mai 2020 la 20:49
  Legătură permanentă

  Pai ,,carcotasii,, si ,,gurile rele,,inseamna ca sunt infractori si zilele lor in libertate sunt numarate!Daca ai cunostinta de ceva infractiuni si nu denunti,inseamna ca esti tainuitor,ceea ce este infractiune!Sper ca organele abilitate sa se autosesizeze!

 • 18 mai 2020 la 22:14
  Legătură permanentă

  Fane, poate sunt facute si denunțuri dar nu ai fost tu informat. Poate zilele nevestelor infractorilor sunt numărate, în libertate, pentru tăinuire si complicitate.

 • 19 mai 2020 la 8:35
  Legătură permanentă

  Autoritățile statului sa-si faca treaba si acest edil care nu își plătește datoriile la stat sa raspunda penal pentru evaziune fiscală. Sa se autosesizeze autoritățile.

 • 6 iunie 2020 la 10:37
  Legătură permanentă

  Este vorba de vicele din Lapugiu de Jos care are atelier de reparatii TV in Ilia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.