Gura lumii, 19.05.2020

18 mai 2020 | 4 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un săgetat s-a arătat extrem de nervos că nu a prins un post important în judeţ. Zvonerii de serviciu susţin că omul nostru a ameninţat că va demisiona din partid dacă nu i se găseşte urgent un fotoliu bine plătit şi dacă se poate să nu muncească foarte mult. Gurile rele au aflat că respectivul l-a sunat pe un şef pe linie de partid şi a urlat la el de parcă era venit atunci de la ospiciu. Omul nu mai are stare şi nu-şi explică cum a putut partidul să-l pună pe altul în funcţia cu pricina, când el este cel mai mare specialist în domeniu.

Spun cârcotaşii că dacă eşti la putere, nu se atinge nimeni de tine, în caz că încalci legea! Pe acest principiu merge un edil din zona noastră, care pe lângă funcţia de la stat, are o mică afacere. Ilegală, şuşotesc zvonerii prin târg, adică nu are nici un fel de autorizaţie. Omul a reuşit să facă acest lucru şi îi merge de ani de zile, pentru că are spatele acoperit şi nu-l verifică cei de la Fisc, să vadă cum face evaziune fiscală de atâta amar de vreme. Totuşi, se pare că respectivul, care se împarte între jobul de la stat şi cel privat, şi-a găsit naşul şi a fost în cele din urmă descoperit. Să vedem dacă şi cei care trebuie să ia măsurile de rigoare îşi vor face datoria.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Fane spune:

  Pai ,,carcotasii,, si ,,gurile rele,,inseamna ca sunt infractori si zilele lor in libertate sunt numarate!Daca ai cunostinta de ceva infractiuni si nu denunti,inseamna ca esti tainuitor,ceea ce este infractiune!Sper ca organele abilitate sa se autosesizeze!

 2. Adrian spune:

  Fane, poate sunt facute si denunțuri dar nu ai fost tu informat. Poate zilele nevestelor infractorilor sunt numărate, în libertate, pentru tăinuire si complicitate.

 3. Mihai spune:

  Autoritățile statului sa-si faca treaba si acest edil care nu își plătește datoriile la stat sa raspunda penal pentru evaziune fiscală. Sa se autosesizeze autoritățile.

 4. Cristi spune:

  Este vorba de vicele din Lapugiu de Jos care are atelier de reparatii TV in Ilia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Centrul vechi al municipiului Hunedoara devine centrul nou

Un nou proiect semnat pentru municipiul Hunedoara. Primarul Dan Bobouţanu a semnat vineri, 15 mai 2020, contractul de finanţare pentru...

Zeci de testări la cerere pentru Covid-19 la spitalul din Hunedoara

De miercurea trecută, timp de trei zile, Spitalul municipal din Hunedoara a efectuate zeci de teste pentru Covid-19 la cerere....

Bătaie mare pe numirea echipei manageriale a spitalului din Deva. Una de la consiliu, alta de la minister

Mai ceva ca în telenovele. Aşa se prezintă situaţia în ceea ce priveşte conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva. O...

Închide