Gura lumii, 18.12.2019

17 decembrie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Cică un salariat de la o instituţie publică de pe la noi face ce face şi tot greşeşte grav. Cică ultima greşeală pe care acesta a comis-o se referă la un proiect important, pe fonduri europene. Zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că omul nostru a trimis nişte documente greşite, încurcând proiectele şi provocând probleme serioase instituţiei. Gurile rele şuşotesc că omul nu e la prima abatere şi se pare că le face intenţionat, tocmai pentru a pune într-o postură proastă conducerea. Chiar dacă unii nu cred acest lucru, se pare că este adevărat. Oricum, important este că prin greşeala sa, respectivul poate aduce daune mari cetăţenilor, deoarece riscăm să nu se ducă la bun sfârşit un proiect european.

Vorbeşte lumea că pe un personaj din judeţ îl caută cămătarii, însă omul se ascunde pe unde poate, pe la prieteni, pe la rude. Cârcotaşii au aflat şi acum povestesc prin târg că respectivul are datorii mari, reuşind până acum să scape de furia cămătarilor. Circul însă a ajuns cât casa şi va continua, şuşotesc zvonerii de serviciu prin târg. Omul nostru nu poate să-şi plătească datoriile, a păpat toţi banii împrumutaţi, iar acum nu mai ştie cum să iasă la liman. În aceste condiţii, el s-a mutat de acasă şi se ascunde de cămătarii care îi bat zilnic la uşă.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Manu spune:

    Cine-S camatarii? Perasifon si Litera praduitoru cum a?

  2. Manu spune:

    Cine-S camatarii? Perasifon si Litera praduitoru cumva?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au furat podul rulant, cu macara cu tot

Cinci bărbaţi din municipiul Hunedoara au furat un pod rulant cu tot cu macaraua care-l deservea, pentru a-l duce la...

Autoaprinderea de la Dâlja nu pune în pericol comunitatea

Experţii Universităţii din Petroşani, în urma cercetării, au concluzionat că degajarea de fum semnalată în cursul dimineţii de luni în...

Hunedorean arestat pentru că a lovit o poliţistă

Un individ de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, băut bine, era pus pe scandal în centrul Timişoarei. Înarmat cu...

Închide