Au furat podul rulant, cu macara cu tot

17 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cinci bărbaţi din municipiul Hunedoara au furat un pod rulant cu tot cu macaraua care-l deservea, pentru a-l duce la un centru de colectare a fierului vechi.

Poliţiştii din municipiul Hunedoara au fost sesizaţi de reprezentantul societăţii comerciale păgubite, iar anchetatorii au stabilit faptul că în perioada 13.12.2019 – 14.12.2019, suspecţii au pătruns în hală profitând de faptul că uşile de acces nu erau asigurate corespunzător şi au sustras, pentru a valorifica la un centru de colectare a fierului vechi, utilajul respectiv. Valoarea acestuia, potrivit proprietarului, era de 27. 000 de euro.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara i-au depistat pe cei cinci hoţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, în sarcina cărora a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Faţă de cei în cauză, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a informat IPJ Hunedoara. Cei cinci suspecţi sunt cercetaţi penal pentru furt calificat. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autoaprinderea de la Dâlja nu pune în pericol comunitatea

Experţii Universităţii din Petroşani, în urma cercetării, au concluzionat că degajarea de fum semnalată în cursul dimineţii de luni în...

Hunedorean arestat pentru că a lovit o poliţistă

Un individ de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, băut bine, era pus pe scandal în centrul Timişoarei. Înarmat cu...

Tineri arestaţi la domiciliu pentru tâlhărie calificată

Trei tineri sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos...

Închide