Gura lumii

Gura lumii – 18.06.2009

 Cică numărul portocaliilor cu bube-n cap şi dosare penale, unşi în posturi de adjuncţi ai şefilor unor direcţii deconcentrate din judeţ, este în creştere. Mai deunăzi, povestea cineva că a văzut negru în faţa ochilor, atunci când a aflat că o duduie ţanţoşă a fost cocoţată pe fotoliul de adjunct al unei direcţii deconcentrate. Aşa că omul a început să povestească cu năduf, fără să ţină cont de urechile cârcotaşilor lipite peste tot, că femeia este cercetată în vreo două dosare penale. Unul pentru un accident de circulaţie, care se tot tărăgănează că de, nu degeaba portocaliii sunt la putere, şi al doilea, pentru că al său câine de pază a făcut ferfeniţă un om. Că persoana este cercetată, nu-i ceva ieşit din comun, că doar nu ştii când şi unde te paşte ghinionul. Curată nesimţire, spun gurile rele, este că liderii portocalii au avut tupeul să numească în funcţie un asemenea candidat, a cărui credibilitate şi integritate morală lasă de dorit. Deocamdată. Tot gurile rele spun că asta demonstrează că portocaliii au din ce în ce mai puţini oameni care să nu se fi mânjit, după ce s-au scăldat în ape tulburi.

 
De râsul lumii, nu alta, dacă gunoierii au ajuns să facă bişniţă cu pubelele ecologice cumpărate de către proprietari. Cică, angajaţii uneia din cele trei societăţi de salubritate din reşedinţa de judeţ, mai mititică şi cu un portofoliu de clienţi la fel de pricăjit, au fost atât de proşti, încât au furat pubelele ecologice de la toate cele cinci scări ale unui bloc, în condiţiile în care acestea erau legate cu lanţ (împotriva hoţilor) iar cheia de la lacăte o aveau doar gunoierii, care veneau să ridice zilnic deşeurile menajere. Când s-au trezit fără pubele, gospodinele au intrat în panică şi au început o anchetă, pe bază de logică şi audieri de martori, la finalul căreia au ajuns la concluzia că hoţii nu puteau fi decât cei care deţineau cheile. Pus în faţa enigmei dezlegate, şeful firmei de salubritate a vrut să o dea la întors, însă când a aflat că asociaţia renunţă la contract şi îşi caută alt furnizor de servicii, mult mai mare şi serios, pubelele ecologice au apărut ca din senin. Ba chiar, cu una în plus, probabil “împrumutată” şi ea, în acelaşi mod, de la alt bloc.

One thought on “Gura lumii – 18.06.2009

  • Ei!sa vezi urmatoarele numiri,uni care au fost cercetati pentru diverse ,dar asa e moda, cand a fost primar unul David a aburit comunitatea ca daca face cadou unei firme private teren din curtea spitalului va creste calitatea actului medical,dar de fapt si-a asigurat un venit substantial in cal. de administrator alacelei unitati care de fapt este o capusa a spitalelor din Vale,acum alt tun in curtea spitalului va urma….dar ghiciti de cine si a carui sot va fi administrotor ,bineinteles el nu este medic dar este ghibit in primarie ,sa vezi calitate la actul medical,transformat in buget personal….,vom reveni. salut !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura