Gura lumii, 17.07.2020

Cârcotaşii de serviciu au aflat şi povestesc prin târg că un personaj de pe la noi, cu funcţie de conducere, vrea să iasă la pensie. Cică omul nostru s-a săturat de atâta bătaie de cap, de toate comenzile la care trebuie să răspundă. Gurile rele susţin că respectivul mai este ţinut în funcţie de unii camarazi, care îl vor pe post, ca să poată ei face ce vrea, fără să plătească pentru că nu respectă regulile, ca să nu spunem mai mult. Acum, zvonerii de serviciu şuşotesc că, în aceste condiţii, omul vrea să renunţe, ca să nu fie el tras la răspundere, mai încolo, din cauza prietenilor care se cred buricul pământului.

Gurile rele vorbesc că între un afacerist, care era prieten la cataramă cu un edil, ce-l ajuta cu diferite lucrări, sporindu-i acestuia veniturile de la an la an, a intrat dihonia. Cârcotaşii şuşotesc pe la colţuri că de o vreme se pare că relaţia dintre cei doi cam scârţâie. Motivul, susţin zvonerii de serviciu, ar fi un împrumut pe care afaceristul i l-a dat primarului în urmă cu ceva timp. Omul şi-a cerut banii înapoi, însă edilul dă din colţ în colţ şi nu prea ar vrea să-i returneze suma importantă de bani prietenului său. Gurile rele spun însă că primarul nu vrea să-i dea banii afaceristului pentru că, spune el, consideră că i-a dat suficiente lucrări şi merită şi el o compensaţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lelese: Extrase CF gratuite şi asfalt la înălţime

Lelese, alături de Ghelari şi Cerbăl sunt comunele hunedorene cărora statul român le-a asigurat programul de cadastrare gratuită. Acum, oamenii...

Hunedorenii afectaţi de inundaţii primesc despăgubirile

Sumele ce revin celor care au suferit pierderi din cauza inundaţiilor sunt cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei, în...

Doi răniţi într-un accident rutier în Deva

Accidentul s-a produs din vina unui bărbat de 72 de ani, din Certeju de Sus, care conducea un autoturism, pe...

Închide