Gura lumii, 15.07.2020

14 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că unii angajaţi care au patroni cu funcţii politice sunt ademeniţi cu creşteri salariale. Aşa se întâmplă şi cu o societate unde patronul e politician. Oamenii vorbesc pe la colţuri că li s-a promis o mărire de salariu, nu foarte mare, dacă votează reprezentanţii unui partid politic. Zvonerii şuşotesc că angajaţii s-au enervat la culme că sunt păcăliţi, acum, înainte de alegeri cu aşa ceva şi spun că în nici într-un caz nu vor vota cu cine li se impune. Dar, banii îi acceptă. Pentru că spun că li se cuvin.

Povestesc cârcotaşii pe la colţuri că un personaj de pe la noi trage tare să fie pus candidat pentru o funcţie importantă în judeţ. Gurile rele şuşotesc prin târg că omul nostru face drumuri frecvente la Capitală, pentru a-şi impune candidatura, deşi colegii din judeţ nu agreează aşa ceva. Zvonerii de serviciu susţin că respectivul nu renunţă şi gata, el crede că are mari şanse să câştige alegerile pentru postul cu pricina şi de aceea continuă să se lupte pentru a fi declarat candidat. Cârcotaşii spun că omul se zbate degeaba, colegii susţin că el nu are nici o şansă, motiv pentru care nu-l susţin să candideze.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragedie cumplită pe şoseaua Deva-Hunedoara

Un bărbat de 31 de ani a fost ucis de inconştienţa unui şofer de TIR. Vinovatul gonea cu mastodontul său...

Cât vor mai fi înmatriculate în România maşinile cu volan pe dreapta

Registrul Auto Român a transmis, ieri, că de la 1 ianuarie 2021, dar numai dacă perioada de tranziţie dintre UK...

Comunicat de presă. Primăria Şoimuş este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile judeţene aflate în administrare temporară!

Consiliul Judeţean Hunedoara solicită public Primăriei Comunei Şoimuş să respecte prevederile contractului cadru de administrare a sectoarelor de drumuri judeţene...

Închide