Tragedie cumplită pe şoseaua Deva-Hunedoara

14 iulie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

Mircea Crivăţ

Un bărbat de 31 de ani a fost ucis de inconştienţa unui şofer de TIR. Vinovatul gonea cu mastodontul său pe DJ687, între Deva şi Hunedoara. Din cauza vitezei a pierdut controlul autotrenului, a izbit un stâlp electric din beton şi l-a proiectat pe un autoturism care staţiona într-o parcare.
În autoturismul staţionat în parcare, se afla un tânăr din Deva, Răzvan Mihai Oprea (foto) şi fiul acestuia, în vârstă de trei ani. Acesta aştepta să dea prioritate TIR-ului, pentru a intra pe drumul judeţean. Bărbatul aflat la volan a murit pe loc, strivit de stâlpul din beton căzut pe maşină, sub ochii copilului său, care a scăpat miraculos, el aflându-se pe bancheta din spate a autoturismului marca Mazda.
Poliţiştii din Deva au stabilit, în urma cercetărilor derulate la faţa locului, că vinovat de moartea tânărului de 31 de ani, din Deva, este un şofer de TIR, de 35 de ani, din judeţul Alba. „În timp ce tracta cu o autoutilitară o semiremorcă, la intersecţia DJ687 cu DC123 din localitatea Cristur, nu a adaptat viteza de deplasare pe acel sector de drum, a frânat şi a intrat în derapaj, lovind un stâlp de iluminat public aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, acesta căzând peste un autoturism care se afla în parcarea situată în faţa unui imobil“, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Echipajul de prim-ajutor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a constatat că tânărul suferise multiple fracturi craniene, fractură de coloană cervicală, leziuni incompatibile cu viaţa, după cum a precizat medicul Călin Dumitrescu, de la SAJ Hunedoara. După ce a fost scos băieţelul de trei ani din maşină, tatăl acestuia, victima acestei tragedii cumplite, a fost descarcerat de echipele de pompieri de la ISU Hunedoara. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şoferului vinovat pentru infracţiunea de ucidere din culpă.
Răzvan Mihai Oprea urma, potrivit celor scrise de prietenii săi pe pagina de socializare, să împlinească 31 de ani peste câteva zile. El era căsătorit şi avea doi copii micuţi, un băieţel de trei ani şi o fetiţă un an. Împreună cu soţia, acesta administra un local de evenimente, Andero Events, situat chiar la drumul judeţean Deva-Hunedoara, în localitatea Cristur.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gandalf spune:

    Cât îi mai lăsați pe nenorociții ăștia care conduc mașini grele să ucidă nestingheriți oameni nevinovați ?
    Ce acțiuni de prevenire a unor asemenea tragedii au luat până acum maimarii care se lăfăie pe lefuri grele din obolul contribuabililor ?

  2. iacobescu marius spune:

    Bunul DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace pe Mihai si sa-i intareasca pe parintii sai greu incercati de aceasta tragedie. Condoleante intregii familii si in mod deosebit sotiei sale dragi. Drum lin catre stele, suflet bland!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cât vor mai fi înmatriculate în România maşinile cu volan pe dreapta

Registrul Auto Român a transmis, ieri, că de la 1 ianuarie 2021, dar numai dacă perioada de tranziţie dintre UK...

Comunicat de presă. Primăria Şoimuş este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile judeţene aflate în administrare temporară!

Consiliul Judeţean Hunedoara solicită public Primăriei Comunei Şoimuş să respecte prevederile contractului cadru de administrare a sectoarelor de drumuri judeţene...

Răchitova: vara se face sanie. Lemn de foc distribuit către populaţie

La Răchitova a început distribuirea lemnului de foc către localnicii care au solicitat asta. Administraţia publică de aici deţine 2.400...

Închide