<

Gura lumii, 14.07.2020

13 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o angajată de la o instituţie a fost dată de gol după ce a cerut unui afacerist o sumă mare de bani, ca să închidă ochii şi să nu îl amendeze. Cică duduia nu se află la prima „abatere” de acest gen şi că pentru ea este o obişnuinţă să ceară şi să primească bani pentru a nu-şi face datoria. Zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că respectiva însă riscă să fie acum schimbată din funcţie, o funcţie râvnită de mulţi, şi să plece cu coada între picioare de la instituţia care i-a adus atâtea foloase. Gurile rele susţin că mai mulţi vor fi cei care se vor bucura decât cei care vor plânge după duduia noastră.

Spun zvonerii prin târg că la o firmă ce are filială şi la noi în judeţ nu sunt acceptate femeile tinere pe posturi de conducere. Motivul, spun cârcotaşii, este acela că ele riscă să rămână însărcinate şi să dea un exemplu prost celorlalte angajate, iar firma ar avea de suferit. Gurile rele şuşotesc că mai multe salariate au părăsit firma, după ce au aflat cum tratează conducerea femeile. Curios este că şi mulţi angajaţi bărbaţi au făcut la fel, susţinând că nu e normal ca cineva să fie tratat astfel. Acum, povestesc cârcotaşii, patronii se dau de ceasul morţii să angajeze oameni, dar nu prea găsesc, deoarece li s-a dus vestea despre procedurile lor discriminatorii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
REPERE MEDICALE. Vitamina C

Vitamina C (acidul ascorbic) este o vitamină pe care organismul uman nu o poate produce singur, aportul acesteia provenind din...

Amendă usturătoare pentru minciună

Cinci mii de lei a fost sancţiunea primită de un bărbat care transporta cherestea, însă în acte avea trecută o...

S-au trezit cu ursul pe traseul turistic

Şi jandarmii montani din Straja şi Parâng au intervenit pentru a goni un urs din zona traseelor montane, după ce...

Închide