Gura lumii, 14.03.2019

13 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

O nouă galerie de artă s-a născut în capitala regiunii cu lămpaşe. „Picturile“, de factură modernă, sunt adăpostite de mai multe clădiri din centrul urbei, dar şi de imobile cu valoare istorică scoase la mezat. Gurile rele spun că tocmai aceste clădiri sunt vânate de un individ din regiune, pentru că au structura solidă şi pot fi repuse pe piaţă cu investiţii minime. Problema este că trebuie aduse într-o stare jalnică, încât preţul să poată fi scăzut consistent. Bârfitorii susţin că individul finanţează un grup de tineri să se ocupe de distrugeri, iar ”opera” acestora îşi atinge scopul. Deja o comise de evaluare ar fi tăiat din preţ circa 30 de procente tocmai pentru că imobilele au fost degradate.

Umblă vorba prin târg că unui aşa-zis apărător al drepturilor salariaţilor i s-ar fi făcut dor de muncă. Gurile rele spun că individul se vede deja pe scaunul de şef al unui serviciu din cadrul companiei de la care a plecat cu un sac de bani. Bârfitorii spun că omul nostru trage tare pe la uşile de la Capitală, pe la politicienii pe care-i ponegrea zilele trecute, să-l ajute să prindă postul. Este dispus să se facă frate şi cu dracul dacă e nevoie, pentru a-şi atinge scopul. Unul dintre politicienii aflaţi constant în gura individului, cu chef de răzbunare, a profitat de această situaţie şi, spun bârfitorii, i-ar fi cerut acestuia să-l ridice în slăvi peste tot, să-I cânte ode în public mai ceva ca răposatului şi chiar să-i laude ce bărbat chipeş este. I-a promis că, dacă face toate aceste lucruri, va primi postul.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferiţă depistată la volanul unei maşini cu numere false

O şoferiţă de 30 de ani, din Hunedoara, a fost descoperită de poliţiştii din Lechinţa, în urma unui control în...

Urmărit naţional, prins şi dus la închisoare

Poliţiştii din Petroşani au dat de urma unui tânăr din Mureş, care a fost condamnat într-un dosar penal şi se...

S-a înfipt cu maşina în panoul publicitar

Accidentul rutier a avut loc la un sens giratoriu din Deva, iar poliţiştii au fost alertaţi de martori. Aceştia aveau...

Închide