Gura lumii, 13..03.2018

12 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea că un personaj care s-a crezut extrem de important pe la noi s-a mutat cu tot calabalâcul din oraşul cu cetate, undeva mai la periferia judeţului. Zvonerii susţin prin târg că motivul acestei mutări este un conflict mai vechi cu colegii, omul nostru fiind nevoit să apeleze la mai multe concedii medicale, altfel nu ar fi rezistat să-şi păstreze postul. Numai că şi cu concediile astea a dat-o în bară, deoarece a fost prins că e bolnav doar în acte, realitatea fiind cu totul alta. În aceste condiţii, omul a trebuit să-şi ceară transferul, ca să poată să meargă la muncă şi să nu piardă şi bruma de imagine pe care şi-a clădit-o în ani buni. Acum, nu ştim cât va rezista la noul loc de muncă.

Spun gurile rele că un director a băgat bine mâna-n bugetul instituţiei, motiv pentru care ar urma să fie dat jos de pe fotoliul de şef de acolo. Cârcotaşii au aflat că omul nostru nu se ocupă de bunul mers al instituţiei, dar ştie să scoată bani din firmă pentru probleme personale. Atât de personale, că şi-a atras anumite suspiciuni de la cei care verifică instituţiile şi acum se aşteaptă controlul devastator. Nu de alta, dar directorul de care vorbim s-a pus pe chefuit şi pe plimbat prin afara ţării, în condiţiile în care situaţia financiară a firmei pe care o conduce nu e deloc roz. Însă, unde nu e cap, vai de picioare, se spune. Directorul respectiv va trebui să plătească tot ce a cheltuit pentru el, zvonerii susţinând că şi renovarea casei sale s-a făcut pe bani publici.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PNL Lucian Heiuş: Ordonanţa cârpelii, marca PSD-ALDE

Adoptarea acestei ordonanţe (OUG nr. 91/2017) este o dovadă în plus a faptului că PNL a avut dreptate atunci când...

Preşedintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ, trage semnalul de alarmă: „Termocentrala Mintia are cărbune pentru 3 zile”

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Termocentrala Mintia nu are cărbune...

Preşedinţii de organizaţie, candidaţii la primării

Pentru a organiza conferinţa judeţeană a ALDE Hunedoara, e nevoie ca membrii de partid să intre în posesia cardurilor.

Închide