Gura lumii, 12.12.2019

11 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

S-au pus pe el şi-i caută nod în papură. Gurile rele spun că şeful unei instituţii de stat din regiunea sudică a judeţului este în colimator după ce s-a dat în stambă la o petrecere. Individul s-a manifestat întocmai ca un parlamentar ce voia să se facă remarcat, care a zis la un bairam că face ceva pe diaspora. Revenind la şeful din regiunea cu lămpaşe, cârcotaşii spun că a fost la o chermeză şi cum a băut destul de mult, la un moment dat l-a luat gura pe dinainte. Fără să-şi dea seama că alături de el erau şi nişte subalterni care-i vânează postul, individul s-a slobozit la gură şi i-a făcut cu ou şi cu oţet pe cei care au căutat bunăstarea peste mări şi ţări. Unul dintre cei care-i vânează postul l-a înregistrat, iar filmuleţul compromiţător s-a dovedit util acum. Cârcotaşii spun că individul l-a trimis şefilor mai mari de la centru, iar aceştia l-au şi somat pe şef. Ori pleacă din funcţie pe motive medicale ori este mazilit şi apoi căutat până când i se găsesc suficiente nereguli încât să fie pus pe liber.

Decizia în urma căreia multe familii sunt nevoite să dârdâie în case a fost luată de un politician, spun gurile rele. Omul şi-a folosit un acolit cu care, chipurile, ar fi în război. În realitate, cei doi au plăsmuit planul prin care politicianul ar vrea să se răzbune pe superiorii lui din partid. Gurile rele spun că omul şi-a pregătit plecarea la altă formaţiune, dar pentru că apele sunt tulburi în partidul vizat, încă stă în aşteptare. Cum formaţiunea din care încă face parte are foarte mulţi susţinători în regiune, politicianul s-a gândit că trebuie să înceapă cu paşi mărunţi să ştirbească din încrederea de care se bucură partidul. Tot cârcotaşii spun că în mijlocul iernii, dacă planul va merge ca uns, politicianul va ieşi public şi va da vina pe colegii săi pentru suferinţa oamenilor. Tot gândindu-se la oameni, politicianul îşi va anunţa demisia în semn de solidaritate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape două tone de droguri, distruse de poliţişti

Stupefiantele au fost confiscate de poliţişti, inclusiv în judeţul Hunedoara, în urma dosarelor penale instrumentate în perioada 2001 -2019 şi...

Ucis de arborele pe care-l tăia

O tragedie a avut loc în cartierul periferic Saşa, din Petroşani, victima fiind un bărbat de 70 de ani, din...

Bărbatul care a tâlhărit o prostituată, condamnat la închisoare

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, Mirel Liviu Sandu, de loc din judeţul Galaţi, dar aciuat prin Deva, aflat...

Închide