Gura lumii, 12.04.2019

11 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că o duduie cu funcţie nu prea ştie să-şi facă treaba la birou aşa cum scrie în fişa postului. Zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că respectiva fie vrea să-şi bată joc de şefii ei şi de colegi, fie chiar nu ştie ce să facă pe acolo. Gurile rele spun că a doua variantă este mai plauzibilă. Duduia însă a ajuns să-i enerveze pe colegi care, la ultima şedinţă de lucru, au ameninţat că îşi dau demisia, dacă vor mai trebui să colaboreze cu aceasta. Cum se spune, fiecare pasăre pe limba ei piere, şi se pare că asta i se potriveşte foarte bine respectivei cu funcţie mai mare decât capacitatea ei.

Un directoraş de pe la noi s-a gândit că e bine să facă economie şi să-i ducă pe angajaţii firmei de stat, la care lucrează de puţin timp, pe la el pe acasă, la ceva lucrări de întreţinere. Zvonerii povestesc pe la colţuri că omul nostru, deşi îşi permite să-şi angajeze muncitori, nu a făcut asta. Că, deh, are la dispoziţie muncitorii de la societatea unde este şef şi care nu-l costă nimic, pentru că vin în timpul programului de lucru. Gurile rele şuşotesc că respectivului i-a mers vestea de zgârcit, dar acum problema este că nu e legal ceea ce a făcut. Mulţi vor spune că nu este nici primul, dar nici ultimul şefuleţ care procedează astfel. Însă, el a fost demascat şi acum aşteptăm măsurile şefului cel mare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Românii nu vor mai plăti credite mai mari decât europenii

Românii plătesc credite mai mari decât restul europenilor, care au şi venituri mai generoase. Tocmai de aceea, situaţia a ajuns...

Anunţ Finanţe 2

S-au virat banii pentru bursele elevilor

Aproape 380.000 de lei de la bugetul local vor intra, luni, 15 aprilie 2019, în contul celor nouă unităţi de...

Închide