Gura lumii 11.11.2015

gura-lumii

Dacă tot a început seria interogatoriilor pe la instituţia anticorupţie într-un dosar arhimediatizat, care îl are în frunte pe fostul vătaf şef din judeţ, acum gurile rele vorbesc şi de alte persoane, altele decât cele oficial declarate, că au fost solicitate la raport. Cică, după ce au fost chemaţi să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor, slujbaşii de la instituţia judeţeană care administrează judeţul, acum au pornit în cortegiu spre capitala cea albă a judeţului învecinat, lucrătorii din firma altui individ cuprins în dosarul de corupţie căruia parcă nu i se mai dă de cap. Dacă declaraţiile lor vor servi la formarea unor concluzii finale, vom vedea. Dar, până atunci, periplul zecilor de martori cu chemare prin faţa anchetatorilor seamănă mai mult cu o tragere subtilă de timp.

Vorbesc cârcotaşii pe la colţuri că într-o zonă cu nume de maşină din municipiul cu cetate, aflată în plin proces de reabilitare, muncitorii responsabili cu lucrarea au început să ia mită, drept stimulent pe timp de iarnă pentru eficienţă. Lucrătorii de care facem vorbire au acceptat de la un cetăţean mai cu dare de mână, care locuieşte în zonă, câteva sticle cu tărie pur românească. Asta, ca să îşi mişte mai repede dorsalul şi să toarne un strat de asfalt în faţa unui bloc, pe unde, de câteva săptămâni bune, abia dacă puteai trece ca să ajungi în casă. Stimulentul pare să îşi fi făcut efectul, deoarece în numai câteva ore, oamenii au avut calea de acces pusă la punct, aşa cum ar fi trebuit să fie de mult timp. Astfel s-a dovedit că tăria oferită drept stimulent, ca să nu-i zicem şpagă, a făcut minuni, băgându-i pe constructorii respectivi în viteză.

3 comentarii la „Gura lumii 11.11.2015

 • 11 noiembrie 2015 la 13:56
  Permalink

  care vrea sa ia niste bani frumosi acum e momentul , cunos la spital pe contabila sefa Roman Catalina, mana dreapa a mea, face orice ( si anal), doar lasati un mesaj ca sunteti interesat si bani urmeaza, repede cat mai sunt la „putere”!

 • 11 noiembrie 2015 la 15:57
  Permalink

  la CE sa te astepti de la haimanelel lui arion !

 • 12 noiembrie 2015 la 15:10
  Permalink

  Intrati pe Hcl 328/2015 sa vedeti cum Arion i acorda locuinra consilierei personale Plic Adelina…RUSINEEEEEEE

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.