Gura lumii, 11.05.2018

10 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o duduie, cocoţată pe un post care o depăşeşte din punct de vedere al pregătirii profesionale, este pe cale să coboare de acolo. Zvonerii susţin că respectiva nu mai este în graţiile şefilor şi că în scurt timp ar urma să primească un şut în dos, ca să nu mai comenteze măsurile partidului aflat la putere. Cârcotaşii povestesc prin târg că duduia se plânge acum prin stânga, dar mai mult prin dreapta, că ea îşi face foarte bine treaba la serviciu şi că oamenii răi vor să o trimită acasă. Tupeul ei nu are margini şi se pare că a atins cote maxime, după ce ea a ajuns în funcţie, nu datorită calităţilor sale profesionale, ci datorită aranjamentelor pe care a reuşit să le ducă la bun sfârşit.

Zvonerii şi răspândacii dau pe goarnă prin târg că un personaj se pregăteşte să candideze pentru postul de şef la judeţ şi să-l debarce pe cel care conduce în prezent organizaţia judeţeană a unui partid politic de pe la noi. Omul nostru lucrează de zor, susţin bârfitorii vrând să-şi atragă mai mulţi membri de partid de partea sa, pentru a avea sprijin peste doi ani la alegerile locale. Cică lupta e pe viaţă şi pe moarte, şi personajul cu pricina vrea să controleze tot ce mişcă prin zonă, nemulţumit de cum merg lucrurile în prezent. Nu ştim dacă va reuşi, cert este că face tot ce poate capul lui ca să distrugă organizaţia şi, mai ales, pe şefii acesteia, lansând tot felul de speculaţii şi de teorii privind conducerea partidului.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu speră în calificarea la Europenele de la Berlin

Zilele trecute am primit informaţia (despre care am şi scris) cum că atleta Florentina Marincu (foto stânga), revenită de puţin...

Fotbal: S-au stabilit semifinalistele din Cupa României, etapa judeţeană

Miercuri după-masă, s-au desfăşurat partidele contând pentru sferturile de finală ale etapei judeţene din Cupa României, la fotbal.

Evenimentul „Bucurie în Mişcare”, la Deva

        Asociația 11even în parteneriat cu Kaufland România, organizează o nouă ediție a programului Bucurie în Mișcare România....

Închide