Gura lumii, 10.08.2018

9 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un personaj politic se pregăteşte să vină într-o funcţie pe la capitala judeţului, de unde ar urma să ia un salariu de toată frumuseţea. Zvonerii povestesc pe la colţuri că posturile au fost împărţite extrem de riguros de către conducerea filialei respective, astfel ca aceia care nu au ajuns la caşcaval să fie recompensaţi cu funcţii bine plătite şi unde nu trebuie să facă nimic. Cam aşa se întâmplă şi cu omul nostru. Vine pe post, fără să aibă pregătirea necesară, dar asta nu contează când partidul te numeşte.

Spun gurile rele că o organizaţie locală de partid nu poate să facă alegeri pentru conducerea ei, pentru simplu motiv că nu s-au strâns suficiente adeziuni. Ordinul de la centru este clar, e nevoie de cel puţin 100 de membri pentru a se putea organiza alegerile pentru desemnarea conducerii filialei, însă şeful interimar nu se descurcă cu atragerea de membri. În aceste condiţii, omul a tot solicitat amânarea alegerilor, doar-doar face numărul respectiv de membri. Însă, se pare că norocul îl ocoleşte şi, deşi se laudă peste tot cu funcţia pe care a primit-o, lucrurile sunt cu totul altfel.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pensionară înşelată prin metoda datului „de pomană“

O pensionară de 72 de ani din municipiul Hunedoara le-a dat de bună voie unor escroace bijuteriile din aur pe...

Arestaţi pentru tâlhărie calificată

Judecătoria Brad a dispus arestarea preventivă a celor trei tineri care au tâlhărit în plină stradă un bărbat beat. Cei...

Alţi indivizi prinşi băuţi la volan sau fără permis

Poliţiştii rutieri au oprit în trafic un tânăr de 29 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism pe o...

Închide