Costel Avram este noul administrator public al judeţului

Sorina Popa

Costel Avram (foto) este noul administrator public al judeţului Hunedoara. El a obţinut, ieri, la interviu, punctajul maxim, de 100 de puncte. La proba scrisă, de luni, 6 august 2018, el a luat 86 de puncte. Costel Avram a fost declarat admis, deci a câştigat concursul pentru acest post.

Marţi, 14 august 2018, Avram va semna contractul de administrator public al judeţului. El va demisiona din funcţia de director general al societăţii Apa Serv Valea Jiului şi din cea de membru al Consiliului de Administraţie al operatorului de apă începând cu data de 20 august 2018. Din această zi, el îşi va prelua postul de administrator public, contractul fiind valabil până în 2020, la terminarea mandatului actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Costel Avram a susţinut concursul pentru ocuparea acestui post, deşi din 1 septembrie 2018 intră în vigoare Noul Cod Administrativ, iar în aceste condiţii, administratorul public poate fi numit direct, de către preşedintele CJ, fără a mai fi obligatorie organizarea unui concurs.

4 comentarii la „Costel Avram este noul administrator public al judeţului

 • 10 august 2018 la 7:15
  Legătură permanentă

  extraordinar,vedeti ce inseamna sa fii bine pregatit, sa fii scolit,pina la urma tot razbati in societate si ti poti cladi o cariera de succes

 • 10 august 2018 la 7:29
  Legătură permanentă

  o sa se puna lucrurile pe roate la CJ, mare om mare caracter

 • 12 august 2018 la 15:23
  Legătură permanentă

  Un kkt de moldovean care a pupat toate cururile din politica. O besina puturoasa

 • 13 august 2018 la 15:50
  Legătură permanentă

  Il mananca curu ala nespalat…parca vad ca din postul asta ajunge Administrator de gamela la Barcea….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.