S-a finalizat reabilitarea Pediatriei din Deva

Reabilitarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Deva a fost finalizată. Întâi au fost reparate etajele 2 şi 3, apoi parterul şi etajul 1. Şi acoperişul clădirii a fost refăcut.

Construcţia, care este monument istoric, a trebuit să beneficieze de lucrări mai deosebite. De exemplu, nu au putut fi montate termopane, ci au fost înlocuite ferestrele tot cu cele din lemn. Ultima etapă, reabilitarea parterului şi a etajului 1, a fost terminată şi ea recent. Potrivit managerului Spitalului Judeţean din Deva, Adina Pera Ştefănie, lucrările se ridică la valoarea de 400.000 de lei, jumătate din sumă costând doar înlocuirea ferestrelor.
Părinţii care se internau cu micuţii în această secţie s-au plâns de condiţiile proaste de aici, motiv pentru care conducerea Consiliului Judeţean, în subordinea căruia se află spitalul devean, a luat decizia de a reabilita imobilul. Clădirea este una de patrimoniu, veche de peste 100 de ani. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Costel Avram este noul administrator public al judeţului

Costel Avram (foto) este noul administrator public al judeţului Hunedoara. El a obţinut, ieri, la interviu, punctajul maxim, de 100...

Gura lumii, 10.08.2018

Vorbesc gurile rele că un personaj politic se pregăteşte să vină într-o funcţie pe la capitala judeţului, de unde ar...

Pensionară înşelată prin metoda datului „de pomană“

O pensionară de 72 de ani din municipiul Hunedoara le-a dat de bună voie unor escroace bijuteriile din aur pe...

Închide