Gura lumii, 09.09.2019

8 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

   S-a dat inspector şi a reuşit să păgubească mai mulţi creduli. Gurile rele spun că un individ versat în escrocherii şi-a umplut buzunarele dintr-o singură lovitură. Cel puţin cinci societăţi comerciale ar fi fost abordate de individ şi a solicitat sponsorizări, sume cuprinse între 500 şi chiar 1.000 de verzişori. Cârcotaşii spun că omul s-a mulţumit şi cu cât era în casa de marcat, după un aşa-zis control fulger. Patronilor păgubiţi li s-a spus că ori donează ori sunt amendaţi cu sume ce le pun pe butuci afacerea. Cei mai mulţi au umblat la puşculiţă. Tot cârcotaşii spun că au fost uşor pe păcălit pentru că umblă cu ocaua mică de multă vreme, astfel că oricine le intră pe uşă şi le spune că e în control, se alege cu un dar numai să nu le facă probleme.

Cum a venit toamna au început şi războaiele într-o administraţie cu mulţi ortaci. Bârfitorii spun că urmează schimbări majore în structura unui serviciu, după ce şeful urbei s-a arătat nemulţumit de faptul că angajaţii nu au vegheat la avutul lui. Mai precis, că au permis unor curioşi să-l pândească şi să-l tragă pe bandă când derula o operaţiune nocturnă, puţin cam ilegală. Edilul s-a înverzit de ciudă că a fost dat în vileag şi dă vina pe şeful purtătorilor de chipiu din serviciul subordonat lui. I-ar fi reproşat omului că nu s-a gândit să-i protejeze, să trimită trupe la avutul său, să-i ţină pe curioşi deoparte. Omul i-a replicat că nu avea cum să facă acest lucru din mai multe motive. Primul ar fi că nu a avut habar de ceea ce avea şeful urbei să facă. Al doilea ar fi că este total ilegal să folosească oamenii din subordine pentru aşa ceva, mai ales că l-ar fi putut reclama.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 09.09.2019

Dorin Beluş de 46 de ani, din satul Tisa

Bulină albă, 09.09.2019

Viorel Hăbian, antrenorul Lotului Olimpic de Tir cu Arcul

Vom reveni la direcţiile judeţene de Finanţe“

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici (foto), a afirmat la Deva că PSD vrea să se revină la funcţionarea direcţiilor judeţene...

Închide