Gura lumii, 07.08.2019

6 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Şuşotesc gurile rele prin târg că se pregătesc mai multe debarcări din nişte posturi de la o unitate din oraşul cu cetate. Cică b\rfitorii au aflat şi povestesc prin târg că e vorba de mai multe demiteri, după ce s-a aflat că oameni de acolo au şmecherit o licitaţie. Zvonerii de serviciu susţin pe la colţuri că este vorba de sume importante de bani, care acum se pierd, din cauză că salariaţi din instituţia cu pricina nu şi-au făcut datoria. Asta, deşi sun plătiţi regeşte. Cică pe lângă salariu, ei mai iau şi alte bonusuri, deşi muncesc doar în orele de serviciu, fiind plătiţi, da fapt, de două ori, pentru opt ore de muncă pe zi.

Spun zvonerii prin târg că o ceartă ca la uşa cortului s-a pornit între membri ai unei organizaţii politice, după ce oamenii nu s-au înţeles în ceea ce priveşte candidaturile pentru alegerile locale de anul viitor. Cârcotaşii povestesc că unii dintre membri mai să se bată, fiind opriţi de colegii de şedinţă. Gurile rele susţin că toată tevatura a pornit de la faptul că doi membri ai organizaţiei politice respective vor să candideze pentru acelaşi post, la alegerile locale. Fiecare dintre cei doi crede că este cel mai bun şi de aici tot scandalul la care au fost nevoiţi să asiste şi ceilalţi colegi. Treaba a rămas fără o concluzie clară, urmând să se facă sondaje pentru stabilirea candidatului cu pricina.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 07.08.2019

Sorinel Kalanyos, cetăţean din Hunedoara

Bulină albă, 07.08.2019

Denisa Bota, atletă, elevă la LPS Cetate Deva

A fugit din Austria către Deva

Un alt caz de dispariţie rezolvat de poliţiştii deveni este cât se poate de complicat. Aceştia au fost alertaţi tocmai...

Închide