Un tânăr din Deva şi-a luat viaţa fiindcă l-a părăsit iubita.Sinucidere transmisă live pe Facebook

6 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

     Un tânăr de 22 de ani, din Deva, care lucra ca şofer în Germania, în Munchen,a făcut un gest care a şocat o lume întreagă.
El a intrat live pe Facebook şi a transmis în direct actul sinucigaş (vezi foto). Iar acest lucru l-a făcut sub privirile mamei sale şi ale celor care îl urmăreau în acel moment pe Facebook.
Totul s-a întâmplat luni seara, în jurul orei 21.30, ora României. Deveanul Bogdan Claudiu (medalion), care se afla la volanul unei dubiţe, a intrat live pe Facebook şi le-a spus părinţilor că vrea să se sinucidă, fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani.
„Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.
Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.
După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.” a spus tânărul.
Apoi, acesta începe să plângă şi explică faptul că suferă prea mult. Iubitei sale îi transmite, la un moment dat: „Şi de sus pot să-l iubesc pe copilul tău, şi de sus pot să am grijă de voi!” (n.r. – iubita acestuia era mai în vârstă decât Bogdan şi avea un copil dintr-o relaţie anterioară).
Apoi, tânărul devean a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h şi a intrat direct în spatele unui TIR care mergea în faţa sa. După impact, telefonul a continuat să ofere imagini live, dar vocea lui Bogdan nu s-a mai auzit. „Te rog, vorbeşte cu mine”, i-a scris mama lui. Nu a primit niciun răspuns. Telefonul continua să transmită live, dar nu se mai auzea nimic.
După minute de tăcere au început să se audă voci în limba germană, ale martorilor care au încercat să-i ofere ajutor. După un timp au început să se audă şi vocile poliţiştilor şi medicilor care sosiseră la faţa locului. Aceştia l-au scos din dubiţa distrusă, i-au acordat primul ajutor şi l-au dus la ambulanţă. În tot acest timp telefonul a rămas pe live, continuând să transmită. Poliţia a oprit live-ul după 53 de minute. Bogdan Claudiu a murit la spital după câteva ore de la gestul său sinucigaş.(Mircea Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 07.08.2019

Şuşotesc gurile rele prin târg că se pregătesc mai multe debarcări din nişte posturi de la o unitate din oraşul...

Bulină neagră, 07.08.2019

Sorinel Kalanyos, cetăţean din Hunedoara

Bulină albă, 07.08.2019

Denisa Bota, atletă, elevă la LPS Cetate Deva

Închide