; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Gura lumii, 05.09.2019

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

  O domniţă din zona cu lămpaşe este prinsă între ciocan şi nicovală, după ce a aflat că există şanse foarte mari ca instituţia pe care o conduce să treacă de la un stăpân la altul. Cârcotaşii spun că domniţa ar fi urmărit un post şi mai călduţ, dar a fost refuzată pe motiv că a primit destul. Aceasta a fost nevoită să rămână la vechiul post, plătit bine şi el, dar nici aici nu mai este sigură că-şi va câştiga pita pentru mult timp. Gurile rele spun că serviciul va avea un nou şef, pentru că există un tip şi mai influent care nu are ocupaţie, iar partidul îi cam este dator. Cârcotaşii mai spun că individul deja şi-a negociat şi echipa şi din ea nu face parte şi cucoana cu mofturi.

Bagă banii la teşcherea în loc să-i ducă stăpânului. Spun bârfitorii că pasionaţii unui sport de recreere au sesizat că sunt vămuiţi de fiecare dată când sunt întâlniţi pe luciul administrat de o firmă, însă nu primesc nici măcar un colţ de hârtie. Conform înţelegerii dintre firma care a câştigat dreptul de a percepe taxe pe proprietăţile concesionate, pentru ziua de relaxare un pasionat ar trebui să plătească cinci lei. În realitate plătesc cât pentru un pachet de ţigări, adică taxa ce ar trebui percepută pe o lună, iar când întreabă de o chitanţă, o hârtiuţă, sunt repeziţi şi chiar ameninţaţi. Oamenii s-au gândit că e ceva necurat la mijloc şi au anunţat patronii firmei iar la control s-a descoperit şi baiul. Încasatorii băgau banii în propriile buzunare, iar la firmă declarau că n-au avut încasări.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 05.09.2019

Pici Isaac, tânăr din municipiul Lupeni

Bulină albă, 05.09.2019

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara

Echipa Vipers Deva, la Festivalul Naţional Baby Handbal Mixt

Federaţia Română de Handbal organizează la acest final de săptămână o nouă ediţie a tradiţionalei competiţii de handbal pentru copii,...

Închide