; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Gura lumii, 03.09.2019

2 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

         Vorbesc gurile că un edil de pe la noi a făcut o nouă cucerire chiar în instituţia pe care o conduce.   Zvonerii au aflat şi acum povestesc pe la colţuri că primarul nostru s-a îndrăgostit din nou. Şi, cică omul este văzut tot zâmbind pe la lucru, semn că îi prieşte sentimentul respectiv. Cârcotaşii şuşotesc că edilul de care vorbim nu mai poate de dorul angajatei, o tânără frumoasă foc şi isteaţă. Gurile rele susţin că primarul şi angajata cea tinerică sunt toată ziua împreună. Unde merge primarul trebuie să meargă şi ea, aşa că a început lumea să vorbească prin localitate. În sfârşit, gura lumii slobodă, dar edilul e fericit, iar angajata despre care vorbim e liberă să-şi facă de cap cu şeful ei.

Susţin cârcotaşii că un personaj dintr-un partid face pe şefu în timp ce adevăratul boss e plecat în concediu. Gurile rele spun că omul nostru a început să dea telefoane pe la toţi membrii de partid şi să-i cheme la o şedinţă, pentru a lua nişte măsuri urgente. Zvonerii şuşotesc că omul nu a avut un OK de la şeful său, ci a luat decizia de capul lui, aşa, să le arate colegilor ce tare este el. Numai că, se pare, totul s-a întors împotriva lui şi acum respectivul are probleme pe la centru, unde s-a aflat despre isprava acestuia şi despre dorinţa lui de a prelua puterea în organizaţia de partid.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Victor spune:

    S-a stricat totul la șeful încoronat singur, acum când se vedea puternic, cu mușchii sa-i pocneasca prin cămașă si aștepta să negocieze condițiile alianței la nivel județean. Acolo oricum nu se stie cine e șef așa că omul mai vroia sa profite puțin.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 03.09.2019

Petru Ioan D., adolescent din comuna Băiţa

Bulină albă, 03.09.2019

lexandru Raul Todoran, elev la Liceul “Aurel Vlaicu” Orăştie

Serviciul judeţean de ecarisaj a ajuns la capătul drumului?

Doar două sau trei săptămâni mai poate funcţiona Serviciul Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor Fără Stăpân (SJOAFS) Hunedoara, susţine Adrian Cioran,...

Închide