Grupare de spărgători destructurată de poliţişti

13 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţiştii din Valea Jiului, ajutaţi de luptătorii SAS, au descins la locuinţele a trei bărbaţi din Valea Jiului, doi din Petroşani şi unul din Petrila, toţi fiind suspectaţi de comiterea mai multor spargeri.

Cei trei au creat un prejudiciu de peste 50.000 de lei, iar mai multe bunuri furate au fost descoperite în urma unor percheziţii efectuate la locuinţele lor. Anchetatorii spun că gruparea formată din Bogdan Tibor, Eugen Radu şi Adrian Şerban ar fi acţionat atât la locuinţe particulare ori garaje, cât şi la societăţi comerciale, în special magazine de alimentaţie publică. Au sustras atât produse alimentare, ţigări, bani, cât şi electronice ori alte bunuri ce puteau fi valorificate ulterior.
”În cadrul acţiunii, la care au participat peste 25 de poliţişti, şi care a beneficiat şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite că au comis infracţiuni de furt calificat. În urma efectuării percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri (electronice, cosmetice şi produse alimentare – susceptibile că provin din comiterea de furturi) şi au condus la sediul Poliţiei trei tineri (doi în vârstă de 18 ani şi unul de 23 de ani), cu privire la care urmează a fi extinse cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au date că gruparea a comis mai multe spargeri pe timp de noapte în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi duşi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ani grei de puşcărie în dosarul baronilor laminatelor şi fierului vechi din Hunedoara

În aprilie 2013, un grup de oameni de afaceri din municipiul Hunedoara a fost trimis în judecată, deoarece ar fi...

Curs gratuit de iniţiere în contabilitate

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva îşi adaptează activităţile în funcţie de necesităţile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De...

La Vorţa, noul an vine cu speranţe

La Vorţa se aşteaptă noul buget, iar conducerea locală îşi pune speranţele că poate se va întâmpla vreo minune şi...

Închide