Fugar oprit cu focuri de armă

13 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O patrulă de poliţişti rutieri a fost obligată să folosească armamentul din dotare, pentru că un şofer nu a oprit la semnalul acestora.

Incidentul a avut loc în municipiul Hunedoara, unde poliţiştii au efectuat semnale de oprire a unui autoturism, însă şoferul nu s-a conformat. ”Agenţii de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pe timpul urmăririi, după efectuarea somărilor legale, echipajul de poliţie a efectuat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia autoturismului, fără a rezulta victime, în urma folosirii armamentului din dotare. La intrarea în comuna Teliucu Inferior, conducătorul autoturismului a oprit maşina, acesta fiind imobilizat imediat de poliţişti şi condus la sediul subunităţii, pentru cercetări”, potrivit IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au descoperit că tânărul de la volan, în vârstă de 18 ani, din comuna Teliucu Inferior, nu are permis de conducere, acesta fiind motivul pentru care a şi fugit. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, iar procurorii au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Grupare de spărgători destructurată de poliţişti

Poliţiştii din Valea Jiului, ajutaţi de luptătorii SAS, au descins la locuinţele a trei bărbaţi din Valea Jiului, doi din...

Ani grei de puşcărie în dosarul baronilor laminatelor şi fierului vechi din Hunedoara

În aprilie 2013, un grup de oameni de afaceri din municipiul Hunedoara a fost trimis în judecată, deoarece ar fi...

Curs gratuit de iniţiere în contabilitate

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva îşi adaptează activităţile în funcţie de necesităţile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De...

Închide