Grupare de hoţi destructurată de poliţişti

26 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Cinci hunedoreni sunt cercetaţi pentru că au dat mai multe spargeri şi au furat bunuri de aproape 10.000 de lei. Din grupare făceau parte şi copii.
Cel care a condus banda de hoţi, un recidivist de 25 de ani, a fost reţinut şi dus în arest. Astfel, poliţiştii din municipiul Hunedoara i-au identificat pe cei cinci suspecţi cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani, printre ei şi trei minori. Aceştia ar fi comis cinci infracţiuni de furt în perioada 28.06.2019-12.09.2019. „În fapt, aceştia ar fi sustras din trei societăţi comerciale şi din două autovehicule bunuri în valoare de 9.760 lei, pe timp de noapte, după înţelegeri prealabile, cu feţele acoperite şi purtând mănuşi“, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Recidivistul de 25 de ani ar putea fi arestat preventiv dacă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara vor decide că se impune să ceară instanţei emiterea unui mandat.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noaptea Bibliotecilor

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează, în primul sfârşit de săptămână din luna octombrie, cea...

„Zilele Maghiare” la Deva

Concerte de muzică uşoară, dansuri medievale şi populare, spectacole pentru copii, târguri ale meşteşugarilor şi preparare de bucate tradiţionale sunt...

Ce averi au candidaţii la fotoliul de preşedinte al României

Biroul Electoral Central a publicat declaraţiile de avere şi de interese ale celor 14 candidaţi la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Închide