Grup PSD de susţinere a lui Geoanã la Petroşani

Carmen Cosman

Nemulţumiţi după alegerile de acum o săptămână, când vechea gardă a fost înlăturată de la conducerea organizaţiei şi după excluderea lui Mircea Geoană din partid, o parte a social democraţilor din Petroşani a redactat un manifest politic de protest.

Nu-i mai reprezintă partidul
Nu mai puţin de 14 reprezentanţi ai PSD Petroşani au redactat şi semnat un manifest politic de protest, pe care l-au prezentat, ieri, presei, nemulţumiţi de modul în care Mircea Geoană a fost exclus din PSD. „Aici, în sală, suntem doar o parte dintre membri PSD nemulţumiţi de modul în care a fost exclus din partid domnul Mircea Geoană. Noi, de fapt, suntem aici în semn de protest, deoarece nu suntem de acord cu modul de excludere din partid şi nici cum a fost înlăturat din funcţia de preşedinte al Senatului”, a declarat Dorina Pleşcan, preşedinta unei organizaţii PSD de cartier din Petroşani.
De asemenea, Constantin Alexandrescu a prezentat manifestul politic, structurat pe cinci puncte, iar unul dintre acestea arată că „PSD nu ne mai reprezintă. Mergem pe un drum politic nou cu Mircea Geoană”, şi a precizat că, la ora actuală, USL nu are mai mult de 45 la sută din opţiunile de vot. Pe de altă parte, Alexandrescu este singurul care şi-a prezentat public demisia din PSD, în timpul conferinţei de presă, în timp ce restul participanţilor la conferinţă au precizat că, până la începutul discuţiilor, se numărau încă în rândurile social democraţilor hunedoreni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.