Aproape toţi liberalii din Lupeni au trecut la PDL

Carmen Cosman

Lovitură de teatru pe scena politică din Valea Jiului. Fostul preşedinte al PNL Lupeni, demis pentru că s-a opus semnării protocolului cu PSD, Constantin Brânduşe (foto), a trecut de ieri în barca PDL. Împreună cu el, au făcut acest pas alţi 100 de membri ai PNL Lupeni.

„S-au pus bariere politice”
Peste 100 de membri ai PNL Lupeni au semnat ieri, adeziunea la PDL. „Majoritatea organizaţiei PNL de la Lupeni, adică peste 100 de membri, în frunte cu liderul său incontestabil Constantin Brânduşe, s-a înscris în Partidul Democrat Liberal. Eu cred că argumentele, la faptul că aceşti oameni au venit la noi în partid, sunt maturitatea la care a ajuns PDL, prin implicarea în administraţie, în ceea ce înseamnă economic şi social. Noii veniţi sunt oameni care luptă pentru drepturile comunităţii din Lupeni, iar în faţa lor s-au pus nepermis de multe bariere politice”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara.

Bani mulţi daţi de guvern
Pe de altă parte, proaspătul democrat-liberal Constantin Brânduşe a precizat că „este un moment mai deosebit această trecere a noastră în PDL. Am considerat, atât eu, cât şi organizaţia din care fac parte, că este necesar acest pas, întrucât la Lupeni, problemele sunt foarte grave. Alianţa care s-a format ne-a închis toate căile de a veni pe piaţă”. De asemenea, Brânduşe şi-a motivat alegerea politică prin faptul că, pentru Lupeni, acest partid (PDL, n.n.) a dat, de când se află la putere, mai mulţi bani decât au dat,  în ultimii 10 ani, toate celelalte guverne la un loc.
Pentru că este consilier local, iar statutul aleşilor îi interzice migraţia politică, la următoarea şedinţă ordinară de consiliu, Brânduşe îşi va prezenta demisia.

6 comentarii la „Aproape toţi liberalii din Lupeni au trecut la PDL

 • 28 noiembrie 2011 la 0:45
  Legătură permanentă

  Draga Crin Antonescu, pupa-l pe Molot, pupa-l mult,pe gura, ca merita, bravo!cu Molot la sefie cat de curand PNL Hunedoara va fi file de istorie.

 • 28 noiembrie 2011 la 8:24
  Legătură permanentă

  Ce va mirati primarul din Lupeni ,Razmerita a fost turnator la securitate la fel ca si Molot ,,am citit in presa ca si Antonescu a fost turnator la securitate cu numele conspirativ de Porumbacu ,dupa cum afirma Ponta colegul lui, niste jeguri securiste

 • 2 decembrie 2011 la 14:44
  Legătură permanentă

  Lasa ca Basescu nu a fost securst el a fost sfat pe vreea accea de aia avea o functie asa importat la vremea respectiva

 • 5 decembrie 2011 la 20:33
  Legătură permanentă

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ce glume are PD-l ul in program baieti nu mai mintiti lumea si ziceti cati oameni au plecat de la voi la PNL ci nicidecum invers

 • 6 decembrie 2011 la 9:20
  Legătură permanentă

  Numai prostii cred ca PDL mai reprezinta ceva. Cativa din PDL si-au facut plinul si ia-u lasat cu buzele umflate pe membrii. Pe unii membrii ii tin cu forta si amenintari ba ca-si pierd serviciu, ba ca o sa fie arestati de USL cand vine la guvernare pentru aranjamentele care le-au facut. Le pare rau de ce au facut tarii, si ca s-au lasat ei pacaliti ca vor face bine. Arion la Hunedoara este huiduit si scuipat de pensionarii care l-au votat ca apoi sa le impoziteze pensiile. Si sa zica cu tupeu ca el s-a opus. Cum sa se opuna daca PDL, UNPR si UDMR sunt majoritari in parlament? Adica toti nu vreau, dar fac? Ne mint in fata? Sa-i sanctionam si noi la vot!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.