Greva parlamentarilor USL ajută săracii din judeţ

Carmen Cosman

Dincolo de aspectul politic, greva parlamentarilor USL ajută categoriile defavorizate din judeţul Hunedoara. Indemnizaţiile parlamentarilor din partidul de guvernământ vor ajunge la copii săraci sau la azilele de bătrâni.

Prezenţi, totuşi, în sală
S-au decis. Parlamentarii USL sunt, de ieri, în grevă pe termen nelimitat. Decizia a fost luată de comun acord de grupurile reunite ale parlamentarilor USL. De precizat că, pe perioada protestului, reprezentanţii PSD şi PNL vor fi prezenţi în orele de program la Camera Deputaţilor şi Senat, dar nu vor participa la lucrările acestor foruri, decât în cazul dezbaterii unor legi esenţiale, ale unor eventuale moţiuni, ori la procedurile legate de organizarea unor eventuale alegeri anticipate. În grevă sunt şi parlamentarii hunedoreni ai Opoziţiei, care au anunţat că îşi vor dona indemnizaţiile aferente perioadei în care nu sunt prezenţi la lucrările Parlamentului. Iar de acest lucru vor beneficia săracii din judeţul Hunedoara, ori alte categorii defavorizate. „Indemnizaţiile, conform procedurii, vor fi virate pe cardurile noastre, dar le vom dona fiecare unde doreşte. Eu le voi dona, lunar, unei case de copii sau unui azil de bătrâni din Valea Jiului”, a declarat senatorul PSD Cosmin Nicula, care reprezintă această zonă. Deputatul Laurenţiu Nistor se gândeşte tot la copiii săraci. „Dacă nu se ia o decizie comună, voi dona indemnizaţia unei case de copii din judeţul Hunedoara”, a declarat Nistor, care a ţinut să precizeze că vor fi în continuare în Parlament şi vor urmări atent modul în care se desfăşoară votul celor de la putere, ca să nu existe surprize. De asemenea, deputatul PNL Bogdan Ţîmpău spune că „şi aşa, cunosc suficiente cazuri ale unor oameni care au nevoie de ajutor. Voi încerca să fac cât mai mult bine cu aceşti bani”. Ţîmpău mai spune că pe toată perioada acestui protest parlamentar, va urmări cu atenţie proiectele pe care le-a iniţiat.

4 comentarii la „Greva parlamentarilor USL ajută săracii din judeţ

 • 2 februarie 2012 la 9:32
  Legătură permanentă

  INTEMNIZATIA ESTE PRAF IN OCHI,MAI BINE NU ATI MAI FURA HOTILOR , TOTI SUNTELI LA FEL SI PD-L SI PSD SI PNL ,NISTE HOTI CARE ATI DISTRUS ROMANIA.

 • 2 februarie 2012 la 9:54
  Legătură permanentă

  mai bine ati dona pentru o cantina sociala pentru o masa calda pentru cei care azi mananca din gunoaie .

 • 2 februarie 2012 la 11:07
  Legătură permanentă

  Carmen, esti varza. Hotaraste-te odata despre ce parlamentari este vorba. Despre cei ai partidului de guvernamant, cum scrii in subtitlu, sau despr cei ai opozitiei. Sau poate ambele categorii.

 • 2 februarie 2012 la 11:33
  Legătură permanentă

  PD-L si USL aceasi mizerie .PD-L si USL fura prin rotatie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.