Actualitate

Grav accident rutier cu 8 răniţi

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă în județul Hunedoara, soldat cu 8 victime, printre care un copil in­con­­știent. Autoritățile au fost în alertă.
Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Cârnești, județul Hunedoara. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii.La sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate, fiind extrase din ma­șină de către echipajele de descarce­rare. În urma accidentului, șapte victime au fost asistate medical la fața locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care și un copil în stare de inconștiență.
Într-o curbă periculoasă la dreapta, un șofer de 21 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers iar mașina sa a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui minor în vârstă de 10 ani (pasager în autoturismul condus de femeia de 31 de ani) precum și a unei femei de 43 de ani, aflată în același autoturism.De ase­menea, în urma accidentului rutier a re­zultat și rănirea a patru minori cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, toți fiind transportați la unități medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale. Copilul rănit a fost transportat la Timișoara, în stare gravă, intubat, iar alte două persoane au fost transferate, de asemenea, la spitale din Timișoara (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.