Actualitate

Drogaţi la festival !

Cinci tineri din judeţul Alba au fost depistaţi de poliţişti cu droguri asupra lor, la „Shutdown Festival 2022”, care a avut loc la Măgura Uroiului.
Polițiștii de la Simeria, care asigurau măsurile de ordine publică acolo au observat în apropierea locului de cam­pare cinci tineri aveau un com­porta­ment suspect. Oamenii legii au verificat mașina, polițiștii le-au făcut un controlul corporal tinerilor, proce­dură în urma căreia au identificat diferite cantități de substanțe sub formă de cristale, pulbere ori subs­tanțe vegetale, precum și un cântar electronic de precizie care prezenta urme de materie vegetală.
Polițiștii au ridicat substanțele identifi­cate și au întocmit proces verbal de constatare în vederea întocmirii unui dosar de cercetare penală ce va fi înaintat Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara. Cercetările vizea­ă săvârșirea infrac­țiunilor de „culti­va­rea, producerea, fabricarea, experi­men­tarea, extragerea, prepararea, trans­for­marea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, susțin polițiștii. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.