Gorbunov, plimbat pe la Tribunal

Andreea Lazăr

Serghei Gorbunov (foto) s-a aflat, ieri, din nou, în faţa magistraţilor hunedoreni. Cetăţeanul moldovean a atacat cu apel decizia Judecătoriei Deva, care l-a condamnat la 13 ani de închisoare.

O nouă amânare
La Tribunalul Hunedoara s-a consumat, ieri, un nou termen pentru judecarea apelului făcut de Serghei Gorbunov. Basarabeanul a fost condamnat de Judecătoria Deva la 13 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie, pedeapsa fiind contopită cu alte şase condamnări definitive, pe care basarabeanul le-a primit, în timp, de la instanţele din Constanţa, Braşov şi Chişinău. În total, Serghei Gorbunov va executa 16 ani de închisoare, în România, după care va fi extrădat Republicii Moldova.
„Instanţa a încuviinţat reaudierea a trei martori propuşi de inculpatul apelant şi în acest sens, a fixat următorul termen de judecată, în vederea reaudierii martorilor pentru data de 28.02.2011. La acest termen, instanţa a amânat cauza pentru data de 28 martie, la cererea traducătorului autorizat de limbă rusă, care a anunţat că este plecat din ţară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.