Gloria Proinstal rămâne lideră în judeţ

La finalul săptămânii trecute au fost programate partide în cadrul etapei cu numărul 9 din campionatul judeţean Liga a patra, competiţie care devine tot mai interesantă prin prisma rezultatelor înregistrate.

Candidată la primul loc
De menţionat că jocul dintre CSA Aurul Brad şi AS Universitatea Petroşani a fost reprogramat pentru data de 24 noiembrie, iar jucătorul Alexandru Deak (ACS Şoimul Băiţa) a cumulat patru cartonaşe galbene şi nu va evolua în etapa viitoare.
Scorul etapei l-am înregistrat la partida de la Vulcan unde formaţia din localitate a învins gruparea tinerilor de la CNS Cetate Deva cu 12-0 iar Retezatul Haţeg a revenit în forţă şi a bifat o nouă victorie, în deplasare (6-4) la CSM Jiul Petroşani. O formaţie care şi-a anunţat candidatura la locul I şi la promovare, CS Inter Petrila a câştigat pe teren propriu cu 5-0 jocul pe care l-a disputat cu AS Victoria Călan.
În clasament continuă să conducă AS Gloria Proinstal care a totalizat acum 22 puncte, urmată în clasament de CSM Mihai Viteazul Vulcan şi CSO Retezatul Haţeg, cu câte 19 puncte, CS Inter Petrila şi CSA Aurul Brad cu câte 17 puncte.
Rezultatele etapei:
CSM Jiul Petroşani- CSO Retezatul Haţeg 4-6
CSM Mihai Viteazul Vulcan- CNS Cetate Deva 12-0
ACS Băiţa- AS Gloria Proinstal 0-1
CS Inter Petrila –AS Victoria Călan 5-0
CSM Dacia Orăştie- ACS Minerul Uricani 2-0
Etapa viitoare, 10 noiembrie, ora 11.30
AS Universitatea Petroşani-CSO Retezatul Haţeg
CNS Cetate Deva- CSA Aurul Brad
AS Gloria Proinstal- CSM Mihai Viteazul Vulcan
AS Victoria Călan- ACS Şoimul Băiţa
ACS Minerul Uricani-CS Inter Petrila
CSM Dacia Orăştie- CSM Jiul Petroşani (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.