Politica si administratie

Gligor rãmâne subprefect, Inişconi la Minvest

Nicolle Ebner

Preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, evită să spună oficial care dintre cei doi subprefecţi susţinuţi până acum de PDL va rămâne în funcţie, însă, dă de înţeles că şansele par a înclina balanţa în favoarea lui Dorin Gligor (foto).

Criterii de departajare

Potrivit lui Tiberiu Iacob Ridzi, Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PDL Hunedoara nu a luat încă o decizie definitivă pentru care dintre cei doi subprefecţi optează. „BPJ al PDL Hunedoara a decis ca opţiunea noastră să se facă în urma unei evaluări şi în funcţie de o serie de condiţii de departajare. Astfel, contează foarte mult părerea celor din BPJ, a primarilor şi activitatea subprefecţilor, în general”, a declarat liderul democrat-liberalilor hunedoreni.

12 posturi restructurate

Surse din cadrul PDL susţin că Ioan Inişconi ar urma să ocupe funcţia de director general al Companiei Naţionale Minvest Deva, unde-l va înlocui pe Ladislau Farcaş (consilier local de Hunedoara)-omul propus de deputatul Viorel Arion, conform protocolului de împărţire a funcţiilor de conducere. Conform solicitării de luna trecută a Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), la nivelul Prefecturii Hunedoara trebuie restructurate 12 funcţii, una dintre acestea fiind cea de subprefect. Ieri, ministrul Vasile Blaga a declarat că este posibil ca planul de măsuri economice-din care face parte şi reducerea cu 50 la sută a numărului de subprefecţi-să fie finalizat săptămâna viitoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura